Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 жовтня 2023, 16:28

Український фінтех-експерт Ігор Фісун розповів про майбутнє України

У розмові з Ігорем Фісуном, власником УКРКАРТ та акціонером ОКСІ БАНКу, на порталі Delo.ua було висвітлено кілька ключових моментів. Він розповів про своє особисте ставлення до подій у країні під час війни з Росією. Ігор Фісун підкреслив, що як свідомий українець, він активно підтримує ЗСУ і робить усе можливе для перемоги України. Водночас, він також поділився інформацією про стабільну роботу своїх бізнесів, УКРКАРТ та ОКСІ БАНКу, незважаючи на обставини.

Ігор Фісун також дав своє бачення майбутньої України після перемоги. Він уявляє її як сучасну демократичну державу, з міцною обороною та активним громадянським суспільством. Важливою для нього є також українізація та розвиток української мови, яка, на його думку, впливає на національну ідентичність.

У розмові Ігор Фісун зазначив, що російськомовні українці не винні у війні і повинні мати час для переходу на українську мову. Проте він також підкреслив важливість української мови для формування національної ідентичності.

Щодо питання російськомовного контенту в бізнесах, Ігор Фісун висловив свою негативну думку і наголосив, що бізнеси повинні активно переходити на українську мову та відмовлятися від російського контенту.

У розмові також було зачеплено тему досягнень в житті. Ігор Фісун поділився своєю задоволеністю своїми нинішніми досягненнями та наголосив на важливості внутрішнього поштовху та бажання досягти поставлених цілей.

Нарешті, він відповів на звинувачення у зв'язках з Росією, називаючи їх замовними та недоказаними, і закликав об'єднуватися та працювати разом для перемоги над ворогом. У розмові з Ігорем Фісуном видно його патріотизм та віру в майбутнє України після перемоги у війні.

Джерело: Мінфін