Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 вересня 2023, 9:18

monobank придбав сервіс для бронювання столиків в закладах — TakeUsEat

monobank придбав сервіс для бронювання столиків в закладах — TakeUsEat. Про це в телеграм-каналі написав один із співзасновників банку Олег Гороховський.

►Читайте сторінку «Мінфіну» у фейсбуці: головні фінансові новини

Що відомо

TakeUsEat — це сервіс для бронювання столиків в закладах. Його заснували Олександр Леськів, Наталя Шкаровська, Серафима Лопухіна та Ольга Кірдяєва у 2020 — стартували як студентське хоббі.

«Нас дуже надихають молоді команди, які здатні самостійно створити та розвивати унікальний продукт», — написав Гороховський.

За його словами, TakeUsEat стане частиною екосистеми expirenza by mono, яка дає ресторанам один QR на меню, оплату, чайові, відгуки та оцінки. А тепер, гості отримають ще й зручне бронювання столиків, а ресторани — ще більше корисної аналітики.

«До речі, вже понад 1100 закладів підключили expirenza by mono і ми постійно вдосконалюємо сервіс та стаємо краще, тому, шановні ресторатори, приєднуйтесь», — підсумував Гороховський.

Автор:
Ярослав Голобородько
Редактор стрічки новин Ярослав Голобородько
Пише на теми: Макроекономіка, фондовий ринок, криптовалюта

Коментарі - 9

+
0
jakiro
jakiro
18 вересня 2023, 12:07
#
Booking Dorcia in the Friday evening?
+
0
mlp711141
mlp711141
18 вересня 2023, 18:37
#
«Опримативание» монобанка продолжается…
+
+7
Три літри
Три літри
18 вересня 2023, 22:03
#
Це окремий продукт, він не вбудовується в застосунок.
+
0
mlp711141
mlp711141
19 вересня 2023, 9:48
#
Я про інше: збір інформації про приватне життя українців.
+
0
Три літри
Три літри
19 вересня 2023, 12:40
#
Facepalm.

ти коли купуєш в пекарні хліб і платиш готівкою — в курсі що продавець збирає інформацію про твоє життя?
+
0
mlp711141
mlp711141
19 вересня 2023, 18:39
#
Як він збирає? Він не збирає про мене ніякої інформації крім того, як запам’ятає моє обличчя. Я можу два роки купувати хліб чи тістечка собі та сусідкам, але вони будуть знати мене лише в обличчя та мої закупи, та можливо що я скажу, що до мене треба згідно з паспортом звертатись до мене як до пана, хоч перше враження що я в їх очах можу виглядпти як пані переодягнена в пана, поки вони не звикнуть, що «пан так тоже може виглядати». Моє ім'я можуть не знати роками.
+
0
Три літри
Три літри
20 вересня 2023, 7:21
#
Запамʼятовує тебе.
+
0
mlp711141
mlp711141
20 вересня 2023, 9:59
#
Але якщо це не впливає на моє приватне життя, та це не шкодить ні мені, ні впливає еа мою кар'єру, не передається третім особам, та ніхто не аналізує моє життя щоб вплинути на мене та іншіх, то це її справа. Але якщо, наприклад, через це вона цікавиться мною, щоб у подальшому стати моєю дівчиною — це створює нови питання. Мої закупи у крамницях не піддаються ніякої логиці, та більше негадуюсь жіночу модель покупця тих чи інщіх продуктів (харчування, побутової хімії) — я купляю те, що вкрай потрібно до дому, та не бажаю щоб на підставі того який у паспорті мій гендерний маркер чи на підставі моїх закупов у крамницях (та аптеках — я не тільки собі беру ліки, але й матусі) мені пропопонували тій чи інший товар та прогнозували мої закупи. Тому по кафе ше ходжу, такими додатками, які дозволяють робити бронь у кафе не користуюсь. Максимум, що я не сховую, я намагаюсь вести здорове життя.
+
0
Три літри
Три літри
20 вересня 2023, 11:45
#
Але якщо це не впливає на моє приватне життя, та це не шкодить ні мені, ні впливає еа мою кар'єру, не передається третім особам, та ніхто не аналізує моє життя щоб вплинути на мене та іншіх, то це її справа.

Монобанк так само не шкодить тобі тим що надає тобі можливість замовити столік в ресторані. Монобанк не передасть ці дані твоєму роботодавцю, та не зробить шеймінг публікацію в Лінкедін з посиланням на твій профіль. Монобанк не передає цю інформацію третім особам — ти ж не вважаєш ресторан в якому замовляєш столік третьою особою, чи не так? Монобанк ніяк не аналізує цю інформацію. Тож виходить що це його справа так само як і в продавчини з пекарні що сьогодні зранку наливала тобі бялу каву.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися