Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 грудня 2022, 12:17

Кадрові зміни в НБУ: керівник департаменту фінмоніторингу став радником Офісу правління

Нацбанк з 16 грудня розпочав пошук та відбір кандидатів на вакантні посади директорів двох департаментів — департаменту фінансового моніторингу та департаменту нагляду за ринком небанківських фінансових послуг. Про це йдеться у повідомленні регулятора.

Нацбанк з 16 грудня розпочав пошук та відбір кандидатів на вакантні посади директорів двох департаментів — департаменту фінансового моніторингу та департаменту нагляду за ринком небанківських фінансових послуг.
Фото: flickr.com

►Підписуйтесь на «Мінфін» в Instagram: головні новини про інвестиції та фінанси

Департамент фінансового моніторингу

Олексій Бережний, який очолював Департамент фінансового моніторингу, продовжує роботу у Нацбанку, водночас він переводиться на посаду радника Офісу Правління НБУ.

Обов’язки директора Департаменту фінансового моніторингу до призначення нового директора виконуватиме Тетяна Бутковська, заступник директора — начальник управління безвиїзного нагляду за банками цього департаменту.

Департамент нагляду за ринком небанківських фінансових послуг

Ірина Сіренко, яка очолювала Департамент нагляду за ринком небанківських фінансових послуг, продовжує працювати у складі цього самого департаменту на посаді начальника управління нагляду за страховими компаніями.

Також вона виконуватиме обов’язки директора департаменту нагляду за ринком небанківських фінансових послуг до призначення нового керівника.

Нагадаємо

Департамент фінансового моніторингу та департамент нагляду за ринком небанківських фінансових послуг входять до вертикалі підпорядкування «Пруденційний нагляд», куратором якого є заступник Голови Національного банку Дмитро Олійник.

Автор:
Анна Недогибченко
Редактор стрічки новин Анна Недогибченко
Пише на теми: Фінанси, банки, економіка, інвестиції

Коментарі - 1

+
+45
matroskin
matroskin
19 грудня 2022, 12:55
#
Начальника газбанку звинуватили в крідіжці 200 млн та оголосили в розшук, натомість начальник управління безвиїзного нагляду за банками яка звісно не помітила крадіжки такої мізерної суми йде на підвищення.
Ну це тільки у нас таке може бути. Впевнений що і наглядова рада з з/п по півмільйона в кожного, теж нічого не знала й знать не могла, вони ж за такі гроші мають наглядать лише за погодою, та й то з вікна власного дому.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися