Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 грудня 2022, 9:02

Україна отримає 200 мільйонів євро від KfW для підтримки внутрішньо переміщених осіб

У п'ятницю, 2 грудня, Кабінет Міністрів прийняв рішення про залучення гранту на бюджетну підтримку від Кредитної установи для відбудови (KfW) в обсязі 200 млн євро для покриття витрат на виплату допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.

У п'ятницю, 2 грудня, Кабінет Міністрів прийняв рішення про залучення гранту на бюджетну підтримку від Кредитної установи для відбудови (KfW) в обсязі 200 млн євро для покриття витрат на виплату допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам (ВПО).
Фото: pixabay.com

Підписуйтесь на «Мінфін»вInstagram: головні новини про інвестиції та фінанси

Деталі

Відповідно до схваленого розпорядження, міністра фінансів Сергія Марченка уповноважили на підписання Грантової угоди між Україною та KfW, а також на підписання Окремої угоди до Грантової угоди в рамках Програми підтримки стійкості ВПО в Україні.

Читайте також: В ООН підрахували, скільки біженців з України зареєстрували у Європі

Програма підтримки стійкості ВПО в Україні, яка фінансується KfW, спрямована на пом’якшення негативного впливу на умови життя ВПО війни Росії проти України. Метою Програми є посилення спроможності уряду України надавати належну підтримку ВПО, офіційна кількість яких значно виросла від початку війни.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися