Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 листопада 2022, 12:42

Платіжна система Payoneer припиняє роботу в Росії

Платіжна система, що надає фінансові послуги та грошові онлайн-перекази, Payoneer припиняє роботу в РФ. Листи із відповідним повідомленням отримали російські клієнти компанії електронною поштою, передає DTF.

Платіжна система, що надає фінансові послуги та грошові онлайн-перекази, Payoneer припиняє роботу в РФ.
Фото: processer.media

►Підписуйтесь на телеграм-канал «Мінфіну»: головні фінансові новини

Що відомо

«Повідомляємо, що з 16 грудня 2022 року Payoneer більше не зможе надавати вам свої послуги, і ваш обліковий запис буде закрито. Кошти, надіслані на ваш обліковий запис після 8 грудня, будуть повернені відправнику у зв'язку з існуючими обмеженнями», — йдеться у листах.

Нагадаємо

У березні 2022 року платіжна система Payoneer вирішила зупинити доступ до своїх послуг новим клієнтам у Росії через військову агресію на території України.

Автор:
Анна Недогибченко
Редактор стрічки новин Анна Недогибченко
Пише на теми: Фінанси, банки, економіка, інвестиції

Коментарі - 4

+
0
AllexL
AllexL
16 листопада 2022, 13:13
#
Wunderbar!
+
+42
wijamit390
wijamit390
16 листопада 2022, 14:55
#
Пускай они лучше раскажут как они в Украине работают. Массово блокируют аккаунты и средства без обьяснения причин, якобы за нахождения на окупированых териториях.

Большенству все еще не разблокировали аккаунты и соответцвенно деньгами своими они воспользоватся не могут. Спасибо ***неер, за то, что выручила украинцев в тежелый момент.
+
+30
zzel
zzel
16 листопада 2022, 16:09
#
Редакция, с каких пор это недоразумение у наших восточных границ пишется с большой буквы?
+
0
Bogdan Getman
Bogdan Getman
16 листопада 2022, 17:06
#
Пайонір зле з українцями поводиться. Купа перевірок. Заблочили рахунок, ніби то за те, що я подав не свій податковий номер. Хоча це не так. Потім визнали свою вину, але запросили додаткові перевірки по акаунту. Схоже, що рахунок заблочать повністю. Добре, що кошти вдалось вивести на акаунт дружини. І це я в західній Україні знаходжусь…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися