Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 вересня 2022, 16:06

Таскомбанк співпрацюватиме з КНУ імені Тараса Шевченка

Таскомбанк і Київський національний університет імені Тараса Шевченка підписали меморандум про співпрацю. Документ скріпили своїми підписами Голова Правління банку Володимир Дубєй і ректор навчального закладу професор Володимир Бугров.

Співробітництво з університетом, спрямоване на підсилення обізнаності у банківській справі, має важливе завдання — формування нової інтелектуальної еліти країни, зазначив Володимир Дубєй. Серед іншого співпраця банківської та освітньої установ дозволить вдосконалювати рівень володіння сучасними фінансовими інструментами серед студентів і працівників КНУ, а також відкриє для них нові можливості в набутті практичних навичок і знань.

Партнерство Таскомбанку та КНУ імені Тараса Шевченка відбуватиметься у кількох сферах:

  • навчальний процес;
  • стажування;
  • співпраця в рамках зарплатного проекту;
  • співпраця в рамках торговельного еквайрингу — встановлення POS-терміналів для обслуговування платіжних карток;
  • співпраця в рамках Інтернет-еквайрингу.

Зокрема, співробітництво в сфері навчального процесу передбачає практику для студентів у відділеннях Таскомбанку, залучення топ-фахівців банку для проведення практикумів, тренінгів, майстеркласів, їхню участь у рецензуванні студентських кваліфікаційних робіт. Також заплановане проведення спільних заходів, розробка і втілення навчальних та інформаційних програм і курсів, інших проектів, спрямованих на підвищення рівня обізнаності щодо функцій і ролі банківської системи.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися