Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 травня 2022, 11:01

Приватбанк продовжив пільгові умови кредитування та відновив збільшення лімітів

З 1 червня 2022 року Приватбанк відновлює активний режим кредитування клієнтів за кредитними картками та продовжує пільгові умови обслуговування користувачів кредитних карток. Про це йдеться у повідомоленні банку.

З 1 червня 2022 року Приватбанк відновлює активний режим кредитування клієнтів за кредитними картками та продовжує пільгові умови обслуговування користувачів кредитних карток.
Фото: rbc.ua

►Підписуйтесь на сторінку «Мінфіна» у фейсбуці: головні фінансові новини

Що це означає

Клієнти матимуть можливість відкрити нову кредитну картку чи збільшити ліміт кредитування за діючими картками, при цьому для них буде діяти знижена вдвічі процентна ставка.

Пільгові умови

Пільгові умови обслуговування зі ставкою 1,7% на місяць діятимуть до кінця серпня, якщо клієнт вчасно вносить обов’язковий щомісячний платіж у розмірі 5% від суми заборгованості.

В іншому випадку відсотки нараховуватимуться за стандартними ставками 3,4% (для карток Універсальна Голд) та 3,5% (для карток Універсальна).

Рейтинг стійкості банків за перший квартал 2022 року

Особливі умови обслуговування після завершення кредитних канікул 1 червня 2022 року діятимуть також для військовослужбовців та осіб, що постраждали внаслідок військової агресії Росії.

Нагадаємо

З 1 березня до кінця травня у Приватбанку діяли кредитні канікули та було знижено процентні ставки за кредитними картками, при цьому банк не обмежив користування наявними кредитними лімітами. Ці кроки суттєво допомогли українцям відразу після запровадження воєнного стану.

Читайте також: З червня Приватбанк скасовує кредитні канікули для фізосіб

На сьогодні кредитними програмами Приватбанку користуються понад 9 млн українців, а загальна сума кредитування фізосіб на 1 березня 2022 року становила понад 57 млрд грн.

Коментарі - 3

+
0
Maksym .
Maksym .
30 травня 2022, 11:24
#
Шикарно) даже моно так не поступил, те возвращают кредитование при условии возврата к стандартной ставке
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
30 травня 2022, 13:06
#
Благадетель! Жду комментариев в разделе Банки — Отзывы — «Приватбанк» … что топошло не так!!!
+
+30
bublik
bublik
30 травня 2022, 14:11
#
«З 1 березня до кінця травня у Приватбанку діяли кредитні канікули.»
Не діяли, а діють, до закінчення військового стану та 30 днів після його завершення! Державний ПБ намагається інтерпретувати закони по своєму та вводити людей в оману.

«Згідно Закону України „Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо дії норм на період дії воєнного стану“ від 15.03.2022 № 2120-IX (чинний з 17.03.2022), введено кредитні канікули на час війни. А це означає, що: у період дії воєнного стану та у 30-денний строк після дня його припинення або скасування громадяни не несуть відповідальність перед кредитором, якщо прострочать зобов’язання за кредитом; · у випадку прострочення зобов’язань за кредитом громадяни звільняються від обов’язкових штрафів, пені та інших платежів, які раніше були вказані у договорі про кредит за прострочене виконання; · заборонено підіймати процентну ставку за користування кредитом у випадку невиконання зобов’язань.»
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися