Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 квітня 2022, 19:20

Головне за вівторок: ЄС вводить ембарго на російське вугілля і закриває свої порти та дороги, США заборонили РФ платити за боргом з рахунків

Євросоюз запроваджує 5 пакет санкцій проти Росії, що включає ембарго на російське вугілля та обмеження в'їзду для більшості російських та білоруських вантажівок та кораблів. Про це повідомила президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн.

За крок від дефолту: США заборонили Росії платити за суверенним боргом з американських рахунків

Мінфін США із 4 квітня заборонив Росії проводити доларові платежі з рахунків російських держустанов в американських банках. Країна-агресор не зможе платити за своїми зобов'язаннями.

300 злотих підйомних та зарплати нижчі за офіційні: як живуть наші біженці в Польщі

Понад 2 млн українців, шукаючи притулку від війни, осіли в Польщі. На яку допомогу можуть розраховувати наші співгромадяни, які шанси знайти житло і влаштуватися на роботу — з'ясовував «Мінфін».

Чорний ринок валюти: НБУ повідомив правоохоронців про нелегальні обмінники

Національний банк передав отриману від громадян інформацію про діяльність нелегальних пунктів обміну іноземної валюти до територіальних підрозділів Національної поліції та готовий надалі взаємодіяти з правоохоронцями з цього питання, — повідомили у НБУ на запит «Мінфіну».

Коментарі - 1

+
+15
AllexL
AllexL
6 квітня 2022, 9:34
#
На очереди газ и нефть, конечно же? ибо доля угля по сравнению с газом и нефтью — ничтожна
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися