Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 вересня 2021, 18:30

Альфа-Банк Україна і Київстар оголошують про початок стратегічної співпраці

Альфа-Банк Україна і Київстар успішно завершили пілотний етап співпраці, що тривав з березня цього року, і перейшли до наступного — системної кооперації в наданні конвергентних телеком-банківських послуг, не тільки в діджитал, але й офлайн.

Рафал Ющак, СЕО Альфа-Банку Україна: «Ця колаборація двох сильних брендів стане успішним кейсом і для банку, і для мобільного оператора. Але головними її бенефіціарами будуть клієнти. Саме для них ми впроваджуємо проєкти на стику двох світів — банківського і телекому, і пропонуємо рішення, аналогів яким на ринку немає».

Компанії націлені на надання клієнтам великих можливостей завдяки рішенням, що об'єднують обидві сфери. І вони будуть займатися їхнім взаємним просуванням.

Олександр Комаров, президент Київстар: «Спільно з Альфа-Банком ми запускаємо продукти, які можуть запропонувати нашим абонентам конкурентні й вигідні умови, в першу чергу. Я вважаю, що створення таких конвергентних послуг в партнерстві з інноваційними компаніями — обов'язок лідера ринку стосовно клієнтів».

У рамках цього етапу стратегічного партнерства компанії готуються до нових проєктів, серед яких:

  • У більш ніж 500 магазинах телеком-оператора абоненти Київстар зможуть отримати інформацію про цифровий банк Sense SuperApp, встановити його на смартфон і оформити банківську картку з вигідними умовами.
  • Альфа-Банк Україна і Київстар будуть спільно пропонувати бонуси новим клієнтам за встановлення Sense SuperApp.
  • Клієнти банку отримають ще більше ексклюзивних пропозицій від оператора в об'єднаному профілі Sense SuperApp.

Нагадаємо також, що за півроку пілотної співпраці Альфа-Банк Україна і Київстар уже реалізували декілька важливих і успішних колаборацій:

  • Об'єднали банківський і мобільний рахунки в цифровому банку Sense SuperApp, що відкриває на робочому столі в Sense повноцінний доступ до управління мобільним номером. З березня свій профіль Київстар в діджитал-банку вже підключило 250 тисяч клієнтів.
  • Запустили ексклюзивно в Sense SuperApp акцію «Щасливий день» до кінця 2021 року. Підключивши її, клієнти отримають безкоштовний і безлімітний доступ до мобільного інтернету і дзвінків у мережі оператора на цілу добу кожні 7 днів.
  • Альфа-Банк запропонував абонентам Київстар підвищений кредитний ліміт у разі відкриття картки Red та індивідуальні кредитні пропозиції під час оформлення картки Caméléon.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися