Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 травня 2021, 13:20

FinAwards 2021: найкращий мобільний додаток — у monobank

Найзручніший мобільний додаток для управління банківськими рахунками розробив monobank. Про це було оголошено під час церемонії нагородження FinAwards 2021, яка пройшла в Києві 21 травня.

Мобільний додаток, мобільний банкінг, monobank
фото: "Мінфін"

За що користувачі люблять додаток monobank

«Ми врахували попередній свій досвід і постаралися зробити мобільний додаток максимально зручним для клієнтів: ніяких зайвих екранів і кнопок. Як би нам не хотілося ускладнити і щось додати, ми намагаємося все зайве прибирати, щоб було просто і ще простіше. Приваблюють клієнтів і умови банку: у нас вигідний пільговий період і ставка за кредитом, хороша програма кешбеку, підтримка і т.д. Також у monobank багато фанових фішок та ігор в додатку. Ось, наприклад, клієнти активно збирають нагороди», — розповіла «Мінфіну» заступник голови правління Універсал Банку Юлія Акуленко.

Експертне журі визнало мобільний додаток monobank найкращим завдяки таким «фішкам»:

  • котики як образ продукту;
  • гейміфікація у додатку;
  • закрита група бета-тестерів промоутерів;
  • перший повністю автономний банк у смартфоні.

Читайте також: FinAwards 2021: «Мінфін» і Finance.ua нагородили найкращі фінустанови країни

Кому ще дісталися нагороди

Друге місце в номінації отримав державний Приватбанк, який у минулому році був визнаний «найкращим мобільним банком». Третє місце дісталося А-Банку.

У топ-5 також увійшли Альфа-Банк і ПУМБ.

Читайте також: Дві карти, гроші, інтернет: де вигідніше обміняти валюту

Хто брав участь у номінації

У номінації брали участь мобільні додатки банків, які дозволяють клієнтам самостійно і дистанційно відкривати депозити, оплачувати комунальні платежі, переводити кошти на рахунки інших банків.

За звання «Найкращий мобільний додаток» боролися продукти 18 банків:

Читайте також: Найкращі карти з кешбеком: скільки можна заробити на програмах лояльності банків

Про FinAwards 2021

FinAwards — це щорічна премія, яка відзначає топ-менеджерів банків, мікрофінансових і страхових компаній за впровадження найкращих продуктів, технологій і сервісів.

Цього року безпрецедентна кількість учасників конкурсу: 29 банків, 31 мікрофінансова і 15 страхових компаній.

На церемонії нагородження оголосили переможців в 21-ій конкурсній номінації, включаючи кращого СЕО фінансового сектору і Банкіра року. А також вручили спеціальні нагороди сайтів засновників премії Minfin.com.ua і Finance.ua у категоріях «Найстійкіший банк», «Народний банк», «Найкраща МФО за якістю обслуговування клієнтів» та «Найкращий СРА оффер».

Переможців обирали незалежне експертне журі і читачі сайтів про фінанси та інвестиції Minfin.com.ua і Finance.ua, шляхом голосування на сайті премії.

Як це було в минулому році

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися