Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 травня 2021, 14:35

Найбільша криптобіржа США закриває свій головний офіс

Американська криптовалютна біржа Coinbase вирішила закрити свій офіс (колишню штаб-квартиру) в Сан-Франциско в 2022 році і перейти на віддалену роботу. Про це компанія повідомила у себе в Twitter.

Американська криптовалютна біржа Coinbase вирішила закрити свій офіс (колишню штаб-квартиру) в Сан-Франциско в 2022 році і перейти на віддалену роботу.
Фото: bits.media

Віддалена робота

«Закриття нашого офісу в Сан-Франциско — важливий крок для того, щоб жоден офіс не перетворився на неофіційну штаб-квартиру, а кар'єрні перспективи залежали від можливостей і результатів роботи (співробітників), а не від місця розташування», — йдеться в повідомленні компанії.

Підписуйтесь на телеграм-канал «Мінфіну»: головні фінансові новини

У Coinbase також відзначили, що для співробітників, які все-таки хочуть працювати не тільки з дому, буде доступна мережа «невеликих» офісних приміщень.

Читайте також: Найбільша криптобіржа Coinbase виходить на фондовий ринок. Одну акцію можна купити за $250

Дебют на біржі Nasdaq

Раніше, в квітні, Coinbase провела первинне розміщення акцій на біржі Nasdaq. У перші 10 хвилин торгів папери компанії подорожчали більш ніж на 60% в порівнянні з установленою перед лістингом довідковою ціною ($250) і перевищили $398 за штуку.

Coinbase була запущена в 2012 році в Сан-Франциско. Зараз Coinbase займає 11,3% ринку криптовалют. Загальний обсяг торгів на майданчику становить $ 455 млрд. Більше 43 млн акредитованих користувачів зберігають на біржі власні активи на суму понад $90 млрд.

Доходи компанії в минулому році перевищили $1,01 млн, що на 151% більше, ніж роком раніше. Біржа прибуткова, її чистий заробіток в минулому році склав $322 млн.

Цього року біржа показує стрімке зростання. У 1-му кварталі 2021 року Coinbase повідомила про загальну виручку в $ 1,8 млрд. При обсязі торгів $335 млрд чистий прибуток за квартал склав від $730 до $800 млн.

Читайте також: Старт торгів на NASDAQ. Акції криптобіржі Сoinbase зросли на 70%

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися