Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 грудня 2020, 16:41

Центр біржових технологій — відгуки клієнтів

Центр біржових технологій займається просвітницькою діяльністю в сфері фінансів. Компанія проводить безкоштовні вебінари, приватні консультації і має в своєму арсеналі кілька навчальних курсів. Більшість курсів заточені під освоєння діяльності трейдера — професії майбутнього, яка швидко розвивається і набирає популярності серед українців.

Центр біржових технологій займається просвітницькою діяльністю в сфері фінансів.
Фото: Центр біржових технологій

Можна нескінченно довго розповідати про переваги навчання в Центрі біржових технологій, але як не можна краще їх розкриють відгуки клієнтів компанії. Адже кожен клієнт ЦБТ знаходить в навчанні особливі, важливі саме для нього переваги.

«Я вивчав фінансові ринки в інтернеті, шукав інформацію в книгах. Вибір навчальних курсів у мене був довгий — я шукав дуже багато фірм, але зупинився на Центрі біржових технологій, оскільки у них кращі відгуки від клієнтів, і вони надають кращі послуги з навчання, на мою думку. Курс дуже цікавий і всі викладачі — професіонали своєї справи. Планую поміняти професію і стати трейдером» — залишає свій відгук про проходження курсу ЦБТ Беластіум Назар.

Завдяки розвитку сучасних технологій, зараз отримати будь-яку інформацію можна, не виходячи з дому. І знання з фінансів та інвестування не є винятком. Центр біржових технологій проводить дистанційне навчання і консультації. Все що потрібно людині для участі — це пристрій з виходом в інтернет. Відгуки клієнтів говорять про те, що така форма навчання допомагає заощадити час, зберегти здоров'я і пройти навчання в комфортних умовах.

«Про курс я дізналася в соціальних мережах. Оскільки я маю фінансову освіту, ця тема мені була знайома і цікава. Записавшись на курс, я хотіла глибше вивчити фінансові ринки і в майбутньому використовувати ці знання на практиці. Навчання проводилося в онлайн-режимі в зручний для мене час. Я дізналася, як працюють валютні та фондовий ринок, як правильно аналізувати динаміку руху графіків і закріпила ці знання на практиці. Я застосовувала різні види аналізу для торгівлі. Викладання курсу проводилося практикуючими фінансовими аналітиками ЦБТ з багаторічним досвідом роботи в даній сфері. Під час проходження курсу і після закінчення у мене є постійний зворотний зв'язок і підтримка фінансового консультанта з будь-якого питання. Хочу далі розвиватися і отримувати знання в цій сфері для отримання хорошого фінансового результату» — ділиться своїм відгуком про ЦБТ Ірина.

Цікаво, що хоч професію трейдера і прийнято вважати споконвічно чоловічою, але серед клієнтів ЦБТ дуже багато жінок. У компанії переконані, що досягти успіхів на фондових і фінансових ринках може кожен, у кого є бажання і хороший наставник.

«Багато хто вважає, що трейдинг — це для чоловіків. Але я вважаю, що якщо є технічний склад розуму і вміння аналізувати, читати новини і вникати в те, що відбувається, цілком можна розібратися і працювати. І з коучем в ЦБТ це набагато легше. Якщо щось не розумієш — є кому написати, зателефонувати, запитати. Прийти і сказати: „Ось у мене є таке питання, давайте обговоримо це“. Я бачу себе в трейдингу в подальшому» — розповідає у своєму відгуку про ЦБТ Аліна.

Без потрібних знань і навичок заробити завдяки трейдингу може бути дуже непросто. Клієнти ЦБТ, які починали свій шлях на фінансових ринках з самоосвіти, розповідають про те, що навчання з ментором під наглядом набагато продуктивніше і безпечніше. Тому навчальні курси від Центру біржових технологій — відмінний спосіб швидко і якісно вникнути в нову для себе сферу і почати заробляти.

Джерело: Мінфін