Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 грудня 2020, 20:35

Головне за понеділок: валютна лихоманка, інструкція для ФОПів і невиїзні британці

Куди піде курс долара і євро на цьому тижні
Весь минулий тиждень валютний ринок лихоманило: долар на міжбанку виріс при, здавалося б, сприятливих для нацвалюти умовах. Наступний тиждень обіцяє бути не менш насиченим, що змусить курсові гойдалки розгойдуватися і далі.

НБУ запровадив антикризові заходи під час посиленого карантину
Національний банк України ухвалив комплекс антикризових заходів для підтримки банківського сектору та економіки на час запроваджених обмежувальних заходів, у тому числі посиленого карантину (з 8 до 24 січня 2021 року). 

Як ФОПу отримати «8 тисяч Зеленського» та інші послаблення
10 грудня набув чинності пакет законів, спрямований на підтримку бізнесу в період карантину. Заяви на отримання матдопомоги можна подати до 31 грудня. Що насправді робитиме держава і в якій формі підтримуватиме підприємців, для «Мінфіну» розповіла податковий консультант АФ «Київська аудиторська Служба» Ірина Мацапура.

Пенсійний калькулятор. Як розрахувати свою майбутню пенсію (відео)
«Мінфін» запустив нову рубрику #proПенсії. У ній ми будемо ділитися новинами про пенсійні реформи, розповідати, як заощаджувати та інвестувати в довгостроковій перспективі, щоб не покладатися тільки на державну пенсію.

Новий штам коронавірусу змінює новорічні плани європейців — ЗМІ
Якщо у мешканців єврозони і були якісь плани поїздок на Різдво і Новий рік, наразі це неможливо. Німеччина закриває кордони для британців, Італія разом з Нідерландами і Бельгією заборонила авіасполучення з Лондоном, а Франція зупинила потяги Eurostar. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися