Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 грудня 2020, 15:18

Forward Bank у десятці лідерів рейтингу надійності банківських депозитів

Forward Bank вкотре підтвердив високу надійність своїх депозитів за результатами діяльності трьох кварталів 2020 року. Так, згідно з «Рейтингом надійності банківських депозитів» РА «Стандарт Рейтинг», банк посів 8 позицію рейтингу.

Як зазначається у пресрелізі РА «Стандарт Рейтинг», чистий процентний дохід банку за 9 місяців 2020 року становив 226,183 млн грн, а чистий комісійний дохід — 32,527 млн грн. За перші три квартали 2020 року Forward Bank знизив рівень NPL на 30,59 п.п. до 9,91%. Станом на 01.10.2020 року, рівень NPL банку був у 2,2 рази нижчим за середнє значення цього показника серед банків, які брали участь у рейтингу.

«Безумовно, пандемія в цьому році вплинула й на розміщення вкладів клієнтами. Зважаючи на ситуацію з коронавірусом та, перед усім, піклуючись про здоров’я громадян, Forward Bank запропонував клієнтам утриматися від відвідування відділень, натомість скористатися інтернет-банком Forward online та, не виходячи з дому, дистанційно розміщувати, поповнювати та пролонгувати депозити. У межах програми лояльності та з метою додаткового стимулювання клієнтів до дистанційного розміщення вкладів, ми запропонували депозитний продукт «Онлайн». Завдяки цьому, уже зараз понад 80% вкладників банку скористалися цією послугою» – прокоментував Андрій Кисельов, голова правління Forward Bank.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися