Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 грудня 2020, 13:28

Поблизу Феофанії — комфорт та здорове життя від LEV Development

Житловий простір бізнес-класу Life Story від LEV Development розташований в Голосіївському районі. Ювілейний проєкт став відповіддю львівського девелопера на споконвічний дисонанс — квартира в місті чи біля природи? Навіщо обирати, якщо можна поєднати?

ЖК Life Story  справжній зелений оазис зі свіжим повітрям неподалік Феофанії, який став острівцем чистоти серед загазованого міста. Це місце, де сучасна людина із неймовірно завантаженим графіком зможе не тільки плідно працювати, але і якісно відпочивати. Здоровий спосіб життя – одна з головних ідей проєкту Life Story, тому гармонійний релакс дужі та тіла відрізняє його з-поміж інших житлових комплексів.

Закладання наріжного каменю – традиція, яка пройшла крізь віки. LEV Development – це гармонія традицій та інновацій, тому перед стартом кожного будівництва у фундамент закладається камінь, який стане основою міцності будівлі. Не став винятком і житловий комплекс бізнес-класу Life Story, будівництво якого вже розпочалося.

ЖК Life Story – простір для ваших історій

Life Story — це місце, де поєднується природа й комфорт, які так важливі для жителя сучасного міста. Тут люди будуть писати історію свого життя та проживати свої найкращі моменти. Це місце, де не потрібно обирати альтернативи, а можна отримати все одразу: приводу, цілющі джерела, зони для відпочинку. Комфортабельність, доступність та зручність – це не привілеї, а умови, в яких опиняться мешканці Life Story.

Новий ЖК бізнес-класу – це вишуканий та стильний простір для тих, хто цінує свій час. Для відпочинку не треба сідати в авто та витрачати час на шлях до природи. Варто просто пройтися по парку, аби опинитись серед спокою та свіжого повітря.

Втім, насолода чудовими краєвидами Феофанії – не єдина перевага. Поруч з домом є вся необхідна інфраструктура: медичні та навчальні заклади, магазини, банки, зупинки громадського транспорту. До найближчої станції метро «Теремки» всього 10 хвилин, а дорога до ділового центру займе не більше 20 хвилин.

Life Story: зручність, комфорт та безпека

LEV Development – турботлий забудовник, тому подбав не лише про прекрасне розташування, а й про внутрішню інфрастуктуру, яка зробить кожного мешканця задоволеним, а його життя комфортним.

Житловий комплекс прекрасно облаштований для відпочинку, заняття спортом чи навіть роботи поза домом. У житловому комплексі Life Story передбачений дах із зонами для спорту та відпочинку, спортивні студії, місце для бранчів, кав’ярні та healthy café.

Особлива увага тут також приділена дітям. Так, у новому житловому комплексі є дитячі майданчики, просторий дитячий садочок та зручний няня-сервіс.

Також майбутнім мешканцям не потрібно буде турбуватися про свою безпеку – LEV Development вже про все подбав. Цілодобова охорона та підземний паркінг із зарядками для електромобілів завжди до послуг жителів. Діти, які граються на вулиці, теж завжди будуть у безпеці: двір закритий від в’їзду авто, а на територію можуть потрапити тільки резиденти комплексу.

Екстер’єр комплексу продуманий до деталей. Бізнес-клас – це стриманість та доречність, тому тут немає карнизів, арок чи ліпнини. Зовнішність Life Story – це лаконість та стриманість.

Окремої уваги вартий дизайн холів та місць загального користування. Над ними в Life Story працює команда львівського дизайнера Марка Савицького. Студія SavytskyyDesign уже понад 15 років реалізує архітектурні рішення та є автором понад 400 проєктів в Україні, Європі та Азії.

Life Story: хто писатиме свою історію?

Квартири в Life Story підійдуть як для однієї людини, так і для великих сімей. У комплексі є квартири від одно- (32 кв.м.) до трикімнатних (78 кв.м.).

Крім того, вдале розташування, близькість до парку «Феофанія», переваги внутрішньої інфраструктури та вигідна ціна робить Life Story привабливим житловим простором для інвестицій з метою заробітку на здачі в оренду.

LEV Development продумує все до найменших дрібниць. Його мета – пропонувати рішення, які на 100% задовольнятимуть потреби сучасних людей. Якщо квартира –то затишна й простора, якщо випити кави – то ось тут, поруч з домом, якщо внутрішні дворики – то безпечні й закриті від в’їзду авто. Life Storyце втілення концепції комфорту, затишку та безпеки, яка відображають ідею роботи LEV Development.

Про LEV Development

Компанія LEV Development заснована у 2015 році. Девелопер, який більшість своїх комплексів зводить у Львові, входить до Асоціації всеукраїнських забудовників. Житловий простір Life Story – 10-й серед проєктів LEV Development. Компанія LEV Development займається реалізацією житлової та комерційної нерухомості. У її портфелі є аналогічні, подібні об’єкти: ЖК Shuttle, HYGGE, ЖК OBRIY, ЖК OBRIY 2, ЖК OBRIY 3, котеджне містечко Renaissance, клубний будинок Geneva. А також готелі: LEV City Hotel у Львові та Premier Resort Hotel у Буковелі.

Дізнатися більше про ЖК Life Story можна на сайті або завітавши до відділів продажу:

Київ

  • вул. В. Васильківська, 72, БЦ «Олімпійський», 26 пов.

  • біля будівництва на вул. Метрологічна, 13-А

Львів

  • вул. Грушевського, 11,
  • вул. Малоголосківська, 30,
  • вул. Пасічна, навпроти буд. 127.
Джерело: Мінфін