Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 грудня 2020, 11:43

Перемога в номінації «Кращий житловий комплекс європейського зразка»

10 грудня 2020 року відбулась VIII Всеукраїнська будівельна премія IBuild, засновником якої є Конфедерація будівельників України. Саме на цьому заході було визначено лідерів у будівельній галузі.

Фото: IBuild

І цього року ЖК «Нова Англія» отримав перемогу в номінації «Кращий житловий комплекс європейського зразка».

Це ще один доказ того, що у команди забудовника Royal House вийшло створити в Україні проект європейського рівня. «Це стосується як якості життя і атмосфери, які ми успішно реалізували через унікальну архітектуру, концепцію комплексу, його наповнення, так і якості будівництва. Адже ми будуємо «Нову Англію» за технологією Royal House, що запатентована та вже отримала визнання в ряді європейських країн» — прокоментувала директор з продажу Пилипчук Карина.

Також ця нагорода підтверджує, що проект впевнено рухається вперед, без зупинок! Зараз ЖК «Нова Англія» вже переступив екватор: 6 будинків введено в експлуатацію і заселено. Ще 3 будинки в активній стадії будівництва.

«ЖК «Нова Англія» — це масштабний проект, який колись почався з мрії. Мрії не просто побудувати житло, а створити новий рівень — створити простір для життя. Щасливого, комфортного і безпечного! Де кожен його житель буде з радістю повертатися в рідний, затишний дім. Я впевнена, що у нас вийшло виконати це завдання!

А отримати перемогу в номінації «Кращий житловий комплекс європейського зразка» — це свято для всіх нас, інвесторів і резидентів «Нової Англії», будівельників, сервісної компанії, для всієї команди Royal House!» — наголосила директор з продажу Пилипчук Карина.

Коментарі - 1

+
0
yurikiev
yurikiev
17 грудня 2020, 13:56
#
Всі ці конкурси під гаслом «Заплати й лети»  нічого не варті. Заплатили - отримали перемогу.  В Україні немає чесних нагород, навіть державних. Подивіться, хто в нас нагороджений , наприклад,  «Героєм України» - спортсмени, недопоети, шахраї.  А комерційні проекти, на кшталт цього конкурсу, це просто свято марнославства.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися