Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 грудня 2020, 11:16

Ізраїльський молодіжний проект Тагліт запускає портал для підприємців «Тримаймося разом»

Всі, хто коли-небудь володів власним бізнесом, знає наскільки непросто підтримувати його на плаву у важкі часи. Поточний 2020 рік, в умовах пандемії короновіруса, ознаменувався закриттям великої кількості закладів, магазинів, фірм по всьому світу. В таких складних умовах важлива будь-яка підтримка, особливо для новачків і представників малого бізнесу.

Всі, хто коли-небудь володів власним бізнесом, знає наскільки непросто підтримувати його на плаву у важкі часи.
Фото: Тагліт

Тому некомерційний молодіжний ізраїльський проект Тагліт, не зміг залишитися осторонь і вирішив допомогти своїм випускникам, які володіють бізнесом – об'єднатися і разом пережити цей нелегкий період. Тому що ніхто так не цінує хороших і надійних партнерів, як власники бізнесу!

Саме з такою метою був створений портал «Тримаймося разом». Він представляє з себе інформаційний веб-майданчик, на якій люди зможуть об'єднаються, підтримувати один одного, ділиться своїми проектами і, найголовніше – триматися разом. Причому засновники порталу запрошують до реєстрації не тільки учасників Тагліт, але і всіх бажаючих.

Приєднатися до проекту «Тримаймося разом» досить просто – достатньо заповнити форму реєстрації на сайті. Далі вже справа за нами – ми розповімо про вас і вашу справу іншим учасникам Тагліта в наших соціальних мережах. І поширимо інформацію про вашу діяльність партнерським організаціям.

До речі, цю платформу ви так само можете використовувати як свою бізнес-візитку – адже зможете розмістити все, що побажаєте – фото, опис, посилання на інші соцмережі, і, звичайно ж, свої контакти. Хіба не зручно мати це все на одній веб-сторінці?

І не забувайте про найголовніше — про підтримку. За допомогою пошуку на порталі «Тримаймося разом» ви зможете знайти нові цікаві проекти в своєму місті або країні і підтримати їх своїм замовленням. Адже ми зробили його максимально зручним – можна шукати і по регіону, і за видом діяльності. Все для того, щоб ми могли триматися разом!

#Taglit_StayTogether #Taglit #Таглит

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися