Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 грудня 2020, 10:26

Європейський перевізник FlixBus відкрив продаж квитків через Приватбанк

З 15 грудня всі квитки FlixBus можна купити в мобільному додатку Privat24 і через веб-інтерфейс Приват24, а також в касах банку і через термінали самообслуговування. Про це йдеться у повідомленні банку.

Як придбати квитки

За допомогою квиткових сервісів банку можна забронювати будь-які рейси FlixBus по всьому світу (це 34 країни Європи, а також Туреччина і США).

Після оплати клієнт отримує квиток на електронну пошту, також він буде доступний в додатку Privat24.

Читайте також: FlixBus запускає два нових рейси з Києва в країни ЄС

Куплений таким чином квиток можна відразу використовувати для посадки в автобус, його не обов'язково роздруковувати і не потрібно обмінювати в касі.

Через ПриватБанк можна також придбати квитки на рейси FlixBus з пересадками (хоча такі квитки поки що недоступні в мобільній версії Privat24).

Це дає пасажиру можливість доїхати до міст, які не мають рейсів з прямим сполученням. На практиці це означає, що українські пасажири зможуть доїхати в комфортному автобусі в більшість країн Європи через великі транспортні хаби FlixBus в Польщі (Варшава, Краків), Чехії (Прага) і Німеччини (Берлін).

Раніше повідомлялося

  • З 25 червня 2020 року після послаблення карантину FlixBus відновив міжнародні рейси з України в Євросоюз.
  • У компанії також заявили, що підвищили стандарти безпеки і гігієни, щоб максимально захистити пасажирів та водіїв автобусів від потенційних ризиків.

Коментарі - 1

+
0
Bogdan17
Bogdan17
15 грудня 2020, 13:29
#
Неправда! Ані в мобільному застосунку, ані на сайті Привату такого серсісу немає!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися