Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 грудня 2020, 18:18

Райф придбав медобладнання для дитячих лікарень

Райффайзен Банк Аваль у співпраці зі Всеукраїнським благодійним фондом «Крона» придбав дефібрилятори для дитячих лікарень на загальну суму 300 тис. грн.

Придбане за благодійні кошти обладнання було передано Київському міському центру дитячої нейрохірургії та Дитячої клінічної лікарні №7 Печерського району міста Києва.

«Маємо надію, що це обладнання допоможе маленьким пацієнтам менше хворіти та підтримає лікарів у їхній нелегкій праці», — зазначила Наталія Марченко, директорка департаменту виконавчого управління та комунікацій Райфу.

2020-ий став роком плідної співпраці Райффайзен Банку Аваль із Всеукраїнським благодійним фондом «Крона».

З початку року за підтримки цього фонду Райф придбав також три апарати екстракласу для штучної вентиляції легень Чернівецькій обласній лікарні та Київській міській лікарні №9. Їх вартість склала 4,35 млн грн.

Ще три спільні проекти банку із цим фондом було спрямовано на закупівлю на суму 630 тис. грн засобів індивідуального захисту медиків Херсонської обласної інфекційної лікарні ім. Г.І. Горбачевського, а також на придбання автоматичного біохімічного аналізатора вартістю 50 тис. грн для Київської міської дитячої лікарні №1 та 2 кардіографів, 2 холтерів, 3 кисневих оксигенераторів на загальну суму 300 тис. грн для Львівського обласного госпіталя ветеранів війн та репресованих ім. Юрія Липи».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися