Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 грудня 2020, 15:24

Телемедицину від Likar Online тепер можна придбати в «Цитрус Сервіс»

Сервіс телемедицини Likar Online став ще ближче до роздрібного покупця: тепер придбати пакет послуг для себе і близьких можна в одному з магазинів «Цитрус Сервіс».

До продажу доступні індивідуальні та сімейні пакети терміном на 3 і 12 місяців. Володарі телемедицини від Likar Online зможуть отримувати медичні консультації в необмеженій кількості, не виходячи з дому. При цьому користувач може звертатися як до вузьких спеціалістів, записавшись на онлайн-прийом на будь-який зручний час, так і до чергових лікарів, які працюють в режимі 24/7.

Оскільки компанія Likar Online не працює з клієнтом безпосередньо, а тільки через компанії-партнерів, поява телемедицини в магазинах «Цитрус Сервіс» робить її доступною саме для роздрібного покупця.

«Поява телемедицини Likar Online в «Цитрус Сервіс» – це додаткова турбота про здоров'я наших клієнтів, – говорить Дмитро Русов, керівник бізнесу Цитрус Сервіс. – Не дивлячись на те, що нова послуга з'явилася в продажу зовсім недавно, попит на неї постійно зростає. Одна з причин такої популярності в тому, що наші клієнти – це сучасні українці, які йдуть в ногу з часом, охоче приймаючи діджіталізацію у всіх сферах життя. Можливість віддаленої консультації без відвідування медичних установ – це необхідність в сучасних реаліях пандемії».

Відзначимо, що наразі сервіс Likar Online обслуговує понад 100 тисяч користувачів. Компанія продовжує розширювати мережу партнерів, надаючи їх клієнтам якісний і затребуваний продукт.

Джерело: Мінфін