Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 грудня 2020, 20:18

Головне за вівторок: народний рейтинг банків, найбільше поповнення держбюджету і чистота рекламних текстів

Де банки «ховають» реальні комісії і як списують гроші з карток
Туманні умови кредитних договорів, нав'язливий банківський сервіс або, навпаки, повне ігнорування потреб клієнта — проблеми, які не сходять зі сторінок наших форумів. «Мінфін» розбирався, на що скаржилися клієнти банків у листопаді і як фінустанови залагоджували конфлікти.

Мінфін залучив на аукціоні ОВДП 15,9 мільярда
Міністерство фінансів у вівторок, 8 грудня, залучило до бюджету 15,963 млрд грн від розміщення облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП). 

МЕРТ прогнозує падіння ВВП на 5% за підсумками року
У Мінекономіки оцінюють падіння ВВП України за 10 місяців поточного року на 5,2% і на 5% за підсумками 2020-го. Про це під час онлайн-форуму Ukrainian Investment Roadshow заявив міністр економіки Ігор Петрашко, передає Інтерфакс-Україна.

Дрібний шрифт у рекламі. В НБУ розповіли, хто ігнорує вимоги
Найбільші 25 банків уже виконують вимоги Національного банку щодо розміщення повної інформації про продукти та послуги на сайтах та в рекламі. Про це повідомляє пресслужба регулятора у фейсбуці.

Зеленський підписав відстрочку застосування касових апаратів ФОПами
Президент Володимир Зеленський підписав закон про лібералізацію застосування реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку та скасування механізму компенсації покупцям за скаргами про порушення порядку проведення розрахункових операцій № 1017-IX. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися