Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 грудня 2020, 17:10

Що шукають українці в Google. Названо найпопулярніші запити у 2020 році

«Google Україна» представила традиційний підсумковий рейтинг найпопулярніших пошукових запитів українських інтернет-користувачів. Про це йдеться в повідомленні компанії.

«Google Україна» представила традиційний підсумковий рейтинг найпопулярніших пошукових запитів українських інтернет-користувачів.
Фото: nv.ua

Що цікавило українців

В році, що минає українців найбільше хвилювали питання, пов'язані з коронавірусом — власне, це слово і стало найпопулярнішим пошуковим запитом 2020 року.

Також до першої десятки увійшли запити:

  • Коронавірус рекомендації
  • Симптоми коронавірусу
  • Карантин в Україні.

Крім того, в нинішньому році зросла кількість запитів на тему дистанційного навчання — серед найпопулярніших — сервіс Google Classroom, освітній проект «На урок» і сервіс для відеоконференцій Zoom.

Також українці цікавилися виборами в США, телевізійним шоу «Холостячка» і святами 2020 року.

У категорії «Персона» українці найчастіше шукали інформацію про Олексія Навального, Джо Байдена і Олександра Лукашенка. З людей, які померли у 2020 році, найбільше запитів було про актора Бориса Клюєва, баскетболіста Кобі Брайанта і письменника-сатирика Михайла Жванецького.

В категорії «Фільми» в 2020 році українці найчастіше шукали в Google фільм 2011 року Стівена Содерберга «Зараження». 

Лідером в категорії телевізійних шоу стало романтичне реаліті-шоу «Холостячка». Серед серіалів українці найчастіше шукали іспанську кримінальну драму «Паперовий будинок», український серіал «Спійматі Кайдаша» і фентезі «Відьмак».

«Купівлею року» в Україні стали медичні маски, крім того, українці цікавилися, де купити пульсоксиметр, респіратор і антисептик, а також iPhone 12 і картину за номерами.

Коментарі - 2

+
+30
come2dima
come2dima
8 грудня 2020, 18:34
#
Испанский стыд...
+
+9
marcher145
marcher145
8 грудня 2020, 22:27
#
Картина по номерам - это раскраска?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися