Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 грудня 2020, 17:10

Стали відомі імена кандидатів, які хочуть очолити департаменти НБУ

Олексій Бережний та Андрій Поддєрьогін хочуть очолити департамент фінансового моніторингу НБУ та департамент платіжних систем та інноваційного розвитку НБУ відповідно. Про це пише Finclub.

Олексій Бережний та Андрій Поддєрьогін хочуть очолити департамент фінансового моніторингу НБУ та департамент платіжних систем та інноваційного розвитку НБУ відповідно.
Фото: liga.net

Кандидати на ці посади оприлюднили власні декларації у Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Що відомо про кандидатів

Олексій Бережний зараз працює в Укргазбанку директором департаменту комплаєнс. До роботи в державному Укргазбанку він працював в Приватбанку, банку «Хрещатик» та Укрексімбанку. А з квітня 2014 року до квітня 2015 року вже був директором департаменту фінансового моніторингу Національного банку України.

Згідно з декларацією, зарплата Олексія Бережного в 2019 році в Укргазбанку становила 8 млн грн.

Андрій Поддєрьогін станом на 2019 рік працював начальником управління корпоративних даних Сбербанку, а раніше в цій установі він був начальником управління платіжних систем та інструментів.

Згідно з декларацією, зарплата Андрія Поддєрьогіна в 2019 році в Сбербанку становила 1,1 млн грн.

Коментарі - 1

+
0
yarg
yarg
4 грудня 2020, 21:37
#
@зарплата Алексея Бережного в 2019 году в Укргазбанке составила 8 млн грн.@

чьорт побьери. Комплаенс неплохо зарабатывает в госбанках... что ему искать в НБУ - там столько не платят.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися