Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 листопада 2020, 14:28

За 10 місяців 2020-го CК Євроінс Україна збільшила обсяги бізнесу на 34%

За результатами січня-жовтня 2020 року СК Євроінс Україна залучила понад 280 млн грн. страхових премій – на 34% більше, ніж за аналогічний період 2019-го. Автострахування залишається основним бізнесом компанії, а медичне страхування стало одним з ключових драйверів зростання Євроінс в цьому році.

Основну частку в портфелі компанії за підсумками 10 місяців 2020 року займають бізнес-лінії ОСЦПВ та КАСКО: сумарний обсяг премій за цими напрямками перевищив 195,9 млн грн. (+31% до аналогічного періоду минулого року).

Крім автострахування, Євроінс демонструє стійке зростання за всіма ключовими напрямками бізнесу – в секторі страхування від вогневих ризиків (+45%), нещасних випадків (+69%), відповідальності перед третіми особами (+20%), страхування вантажів та багажу (+18%). Компанія активно розвивається на ринку добровільного медичного страхування, і за січень-жовтень 2020-го змогла збільшити обсяги премій ДМС більш ніж удвічі: з 7,5 до 16,9 млн грн. (+125%).

«Євроінс продовжує зміцнювати ринкові позиції та нарощувати обсяги бізнесу. Наше завдання – прибуткове, збалансоване зростання в різних сегментах non-life страхування. За підсумками 10 місяців 2020-го ми успішно реалізуємо цю стратегію попри складну ситуацію в економіці та досягли вражаючого зростання в багатьох стратегічних напрямках. Перш за все, це ринок добровільного медичного страхування. Рівно півроку тому ми запропонували клієнтам програми медстрахування, які повністю відповідають викликам 2020 року – з покриттям на випадок COVID-19. Команда Євроінс завжди орієнтується на актуальні потреби клієнтів і швидко створює страхові рішення, щоб задовольнити їх. Саме такий підхід дозволяє нам успішно рости на конкурентному ринку ДМС», – коментує результати компанії Янко Ніколов, голова правління СК Євроінс Україна.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися