Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 листопада 2020, 12:30

Кабмін змінив голову ДФС

Кабінет Міністрів призначив тимчасово виконуючим обов'язки голови Державної фіскальної служби Дмитра Сосиновича замість Сергія Солодченка. Про це представник Кабміну у Верховній Раді Василь Мокан написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Кабмін змінив т.в.о. голови ДФС
Фото: rbc.ua

Кадрова заміна

«Кабінет Міністрів ухвалив проєкт розпорядження про визнання таким, що втратив чинність, розпорядження уряду від 18 березня 2020 №316 „Про тимчасове покладення виконання обов'язків голови Державної фіскальної служби України на Сергія Солодченка“, — написав Василь Мокан.

Також Кабмін ухвалив проєкт розпорядження про тимчасове покладення виконання обов'язків голови ДФС на Дмитра Сосиновича.

До цього Сосинович обіймав посаду начальника управління протидії економічним правопорушенням ДФС у Житомирській області.

Читайте також: Фіскальна служба України працюватиме до кінця року — глава ДФС

До речі

  • У вересні 2019 року уряд Олексія Гончарука за поданням Мінфіну тимчасово, до створення Бюро фінансових розслідувань, залишило повноваження податкової міліції у Державній фіскальної службі.
  • У лютому Кабмін призначив Сергія Солодченка виконуючим обов'язки голови Державної фіскальної служби замість Дениса Гутенка.
  • У квітні міністр фінансів Сергій Марченко пообіцяв закінчити ліквідацію ДФС і створити в Україні аналог Служби фінансових розслідувань.
  • Верховна Рада 3 вересня схвалила в основному законопроєкт, згідно з яким податкову міліцію ліквідують, а економічними злочинами буде займатися Бюро економічної безпеки, а не СБУ.
  • Проте 28 вересня фінансовий комітет парламенту не зміг зробити Бюро економічних розслідувань єдиним органом, який розслідуватиме угоди бізнесу.

Заробіток на онлайн-МФО до 20% річних у гривні

Коментарі - 3

+
+24
Qwerty1999
Qwerty1999
26 листопада 2020, 12:36
#
Я уже сбился со счёта — это четвёртое или пятое назначение…
+
+45
stoprunner
stoprunner
26 листопада 2020, 12:47
#
Ротація зелених клоунів триває.
+
0
brigadirius
brigadirius
26 листопада 2020, 12:50
#
ДФС в процесі ліквідації. ЇЇ функції передані в ДПС. Так що хто там керівник для країни немає значення.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися