Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 листопада 2020, 12:22

Приємні інвестиції в успішність

Як показують дослідження, у доглянутих і привабливих людей ділове життя складається краще, ніж у їхніх колег, які не дбають про свій зовнішній вигляд. І мова йде не про дорогі речі. Красиве здорове волосся і нігті, білосніжна посмішка, гладка шкіра, коректний макіяж й інші «дрібниці» можуть перетворити талановиту, але непоказну особу у впевнену і успішну людину.

Фото: Avocado.ua

Звичайно, в основі успіху людей, які досягли певних висот у бізнесі, лежать знання, докладені зусилля, обдарованість і вміння. Плюс один нюанс. Статистика невблаганна — доглянуті люди заробляють приблизно на 12-14% більше, шанси отримати бажану посаду у них вищі, з ними охоче укладають договори, частіше пропонують вигідні контракти і підвищення. Психологи називають це явище «премією краси».

«Не родися красивою...»

Не усім пощастило народитися з правильними рисами обличчя і ідеальною фігурою. Але не варто впадати у відчай. Сучасна б'юті-індустрія пропонує найширший вибір декоративних, лікарських, доглядаючих косметичних засобів, за допомогою яких можна виправити дрібні недоліки зовнішності і, можливо, свою кар'єру та долю. Це не марна трата коштів, а реальні інвестиції в своє майбутнє. І, як будь-які вкладення, щоб вони окупилися, робити їх потрібно продумано, в магазинах з гарною репутацією.

Фото: Avocado.ua

Цілком зрозуміло, що не у кожної публічної людини або бізнес-леді є достатньо часу на тривалий шопінг. Це легко можна виправити, якщо замовити косметику брендів, що відмінно зарекомендували себе в інтернет-магазині Avocado.ua, де компетентні менеджери нададуть обґрунтовані рекомендації з придбання б'юті-продукції. А оперативна доставка вирішить питання браку часу на особисте відвідування магазину. Тут же зручно придбати супутні аксесуари для щоденного догляду, макіяжу, манікюрних і педикюрних процедур, а також приладдя для гоління.

Не варто забувати і про парфумерію. Добре відомо, що запахи впливають на психоемоційну сферу людини, змінюють настрій, впливають на прийняття рішень. Легко пізнавані знамениті запахи або витончені парфуми-новинки делікатно доповнять образ, роблячи його закінченим і яскравим.

Привабливий = успішний

Фото: Avocado.ua

Якщо косметика для догляду — це територія унісекс, то декоратив — прерогатива прекрасної половини людства. Грамотно підібрана декоративна косметика робить доглянуту жінку в очах оточуючих більш надійною в бізнес-відносинах і такою, що заслуговує довіри. Ефект розширеного фенотипу (в даному випадку — хороший макіяж) не тільки додає жінці привабливості, а й «підвищує» її компетентність, а також — лояльність співрозмовника в складних переговорах. Такий гала-ефект дійсно впливає на кар'єру, що особливо помітно в таких областях як комерція, політика, юриспруденція, інших сферах, де важлива здатність відстоювати свою позицію і переконувати.

Уміння доглядати за собою це важливий професійний навик, на який звертають увагу досвідчені HR. Зробити перший крок до успішності нескладно, потрібно просто скористатися якісною косметикою з онлайн-вітрини «Авокадо».

Коментарі - 2

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
19 листопада 2020, 13:42
#
Ээээээ а об мужиках забыли?:)
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
19 листопада 2020, 14:32
#
Там совершенно иной подход...

Чем богаче мужчина, тем привлекательнее он выглядит в глазах женщин...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися