Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 листопада 2020, 12:10

Українці можуть оплачувати товари у вайбері

Українці можуть оплачувати товари та послуги безпосередньо у чат ботах месенджера вайбер завдяки інтернет еквайрингу Liqpay від Приватбанку. Про це повідомили у банку.

Українці можуть оплачувати товари та послуги безпосередньо у чат ботах месенджера вайбер завдяки інтернет еквайрингу Liqpay від Приватбанку.
Фото: unn.com.ua

Як це працює

Відтепер користувачі месенджера можуть здійснювати миттєві платежі за різні товари і послуги через перевірених продавців чат-ботів вайберу.

Купувати товари та послуги і оплачувати їх можна натисканням однієї кнопки в додатку вайбер, обираючи найзручніший метод оплати Apple Pay чи Google Pay, або просто через введення номера картки.

Читайте також: Новий бот Приватбанка допоможе перевірити будь-яку транзакцію в POS-терміналі

Така можливість буде працювати у всіх чат-ботах, які розроблені на базі платформи для розробки чат-ботів вайбер та компаній, які зареєстровані у Liqpay.

Серед перших партнерів, які підключилися до послуги — чат-бот постачальника електрики YASNO, RailwayBot, в якому користувачі можуть купувати квитки на потяг, і навіть чат-бот медичної компанії «Сінево».

Як підключити

Щоб почати продавати власну продукцію і отримувати платежі в вайбер, компаніям потрібно підключитися до постачальника платіжних послуг Liqpay, створити свій чат-бот в вайбер та дозволити боту прийом платежів.

Читайте також: Приватбанк пропонує ІТ-фахівцям спецпакети послуг та преміум-картки

Оформити картку Приватбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися