Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 листопада 2020, 16:11

МАУ поновить рейси до Вірменії з 4 грудня

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» почне здійснювати рейси в Єреван (Вірменія) з 4 грудня 2020 року. Про це повідомляє пресслужба авіакомпанії.

МАУ поновить рейси до Вірменії з 4 грудня
Фото: delo.ua

Які плануються рейси

Відновлення польотів стало можливим завдяки стабілізації ситуації в регіоні.

МАУ планує здійснювати польоти в аеропорт «Звартноц» та зворотні рейси до Києва двічі на тиждень.

Нагадуємо, що пасажирам з квитками, оформленими на бланках МАУ, доступні нові розширені можливості сервісу «Керування бронюванням», що дозволяють пасажирам самостійно у режимі онлайн змінювати дату перельоту. Детальніше за посиланням.

Раніше

  • 7 жовтня МАУ повідомила про те, що скасовує рейси до столиці Вірменії Єревану до 31 жовтня 2020 року через конфлікт у Нагірному Карабасі.
  • Вранці 27 вересня Вірменія і Азербайджан відновили бойові дії в Нагірному Карабасі, взаємно звинувативши один одного в обстрілі прикордонних територій і провокуванні насильства. Обидві країни оголосили військовий стан і мобілізацію.

Читайте також: МАУ і SkyUp скасували рейси в Єреван

До речі

МАУ уважно стежить за ситуацією в регіоні і за епідеміологічною ситуацією в країні. Як відомо, наразі існують деякі епідеміологічні обмеження для перетину кордонів різних країн. Із рекомендаціями щодо подорожей можна ознайомитися на сайті авіакомпанії.

Читайте також: Наслідки карантину: МАУ зазнала $60 мільйонів збитків та скорочує 900 співробітників

Стежте за цікавими і ексклюзивними матеріалами про вплив пандемії на економіку в телеграм-каналі «Економіка і коронавірус»

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися