Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 листопада 2020, 18:32

Український стартап RetargetApp залучив $2,4 мільйона інвестицій

Стартап RetargetApp, що працює в сфері рекламних технологій для інтернет-магазинів, закрив seed-раунд в розмірі $2,4 млн від декількох фондів. Про це повідомив CEO проекту Павло Матвієнко в фейсбуці.

Деталі залучення

Компанія повідомила про залучення додаткових $1,2 млн від BeeVentures і TMT Investments. Таким чином, RetargetApp закрив seed-раунд на $2,4 млн.

Залучені інвестиції стартап планує задіяти для короткострокового зростання, запустити стратегію довгострокового розвитку, а також на залучення нових розробників і дизайнерів.

Читайте також: Forbes склав список успішних українців до 30 років

Чим займається компанія

Компанія RetargetApp розробляє рішення, яке автоматизує рекламні кампанії. RetargetApp аналізуює рекламну статистику клієнта, знаходить найкращі варіанти і створює рекламні кампанії і в процесі ділить бюджет між найбільш вдалими кампаніями.

За даними стартапу, за чотири роки завдяки рекламі від RetargetApp онлайн-магазини по всьому світу продали товарів на $60 млн.

Нагадаємо

  • У 2019 RetargetApp залучив $1,5 млн від декількох інвестфондів і бізнес-ангелів.
  • CEO стартапа Павло Матвієнко увійшов до списку 30 успішних українців до 30 років від Forbes.

Коментарі - 2

+
+15
zzel
zzel
18 листопада 2020, 1:10
#
Круто, то есть они заплатят тут налоги с этих 2.4 млн? Или у стартапа украинского как всегда только фамилии основателей, а деньги и юрлицо зарегистрированы как можно дальше от банды зеленского ермака ?
+
+15
CoffeeMan
CoffeeMan
18 листопада 2020, 9:03
#
Это не доход с точки зрения бизнеса, это доение инвесторов. Насчет всего остального вы правы.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися