Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 листопада 2020, 15:00

Чорна п'ятниця 2020: що потрібно для участі

Якщо ви перший раз збираєтеся робити покупки на грандіозний розпродаж, швидше за все виникне багато питань. Найпопулярніші: що потрібно робити, щоб отримати знижку? коли почнуть діяти знижки? де і що краще купувати?

Відповімо на всі питання. Почнемо з головного: щоб стати учасником Black Friday, нічого не потрібно. Магазини надають знижки всім покупцям, їх розмір залежить від рітейлера і товару. Все, що знадобиться зробити, — вчасно зазирнути в потрібний інтернет-магазин і оформити замовлення.

Коли почнеться розпродаж

Офіційна Чорна п'ятниця 2020 випадає на 27 листопада, але українські рітейлери давно грають за своїми правилами. Ми рекомендуємо перевіряти знижки починаючи з 21 по 30 листопада включно.

Деякі магазини роблять максимальні знижки тільки в день розпродажу, інші — за тиждень до початку або в перший день після закінчення. До речі, перший день після завершення акції називають кіберпонеділок. Зазвичай в кіберпонеділок величезні знижки діють в інтернет-магазинах.

Залишайтеся на весь останній тиждень листопада і обов'язково загляньте в улюблений інтернет-магазин 23 числа в 00:00.

Де і що краще купувати

Блек Фрайдей охоплює всі ніші. Причому в сфері послуг, роздрібних і оптових продажів. Якщо говорити про покупки, то останні 3 роки простежується явна тенденція — найбільші знижки пропонують магазини техніки та електроніки.

Велика і дрібна побутова техніка, гаджети та аксесуари — товари, на які ніколи не падає попит. Комфортне сучасне життя не уявити без цих предметів. При цьому ціни на просунуті і якісні товари часто змушують відкладати покупку або брати кредити.

У Black Friday 2020 можна реалізувати давно задумане. Розмір знижок змінюється в діапазоні 30-70%. Уявіть, потужний і зручний бездротової пилосос Rowenta вдасться купити за 10 тис. грн замість звичних 14 тис. грн.

Найвищий попит і великі знижки очікуються на категорії товарів:

  • Смартфони і розумні аксесуари — бездротові навушники, смарт-годинник, фітнес трекери і т.д.
  • Мультимедійні, ігрові та високопродуктивні робочі ноутбуки.
  • Духові шафи і електроплити.
  • Двокамерні холодильники.
  • Автоматичні пральні машинки.

Де купувати в Блекфрайдей? Відзначимо — знайти акційні товари простіше в інтернет-магазинах. Співпрацюйте лише з великими торговельними мережами і давно зарекомендували себе ритейлерами. Інакше ризикуєте купити підробку замість останньої моделі iPhone або не одержати гарантію на товар.

Серед надійних продавців побутової техніки та електроніки в Україні виділяють Фокстрот. Магазин щорічно бере участь в акції і удосконалює умови для клієнтів. Наприклад, разом зі знижкою можна отримати до 5% кешбеку. Сума накопичується, її можна витратити на часткову оплату інших товарів, коли розпродаж закінчиться.

Коментарі - 2

+
0
Кино Индустрия
Кино Индустрия
17 листопада 2020, 16:38
#
Блин, обожаю распродажи)) Жаль только, что все уже куплено... ну ничего, будем что то искать))
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
17 листопада 2020, 16:57
#
«Черная пятница 2020: что нужно для участия» - Вы должны понимать что это «развод», скидки как и были так и есть 3-60%, вопрос лишь на сколько нужно поднять цену за неделю, что показать все 70-80% скидки.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися