Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 листопада 2020, 15:40

Forward Bank розпочав співпрацю з інформаційною платформою Ліга.Money

Forward Bank розпочав співпрацю з інформаційною платформою для споживачів фінансових послуг Ліга.Money.

Проєкт створений, щоб допомогти українцям розібратись у складних фінансових питаннях, навчитися керувати грошима та зважено приймати фінансові рішення. Інформаційна платформа пропонує користувачам кредитометр – онлайн-сервіс для порівняння кредитних пропозицій українських банків.

«Forward Bank особливу увагу приділяє сегментам споживчого кредитування та картковим продуктам. Тому ми із задоволенням приєдналися до інформаційної платформи для споживачів фінансових послуг Ліга.Money. Ми впевнені, що наша співпраця буде плідною та ефективною. Максимально відкрита інформація та прозорий калькулятор вартості допоможуть споживачам розібратися в продуктах та вибрати оптимальний варіант, а банкам натомість отримати обізнаних клієнтів», – зауважив Андрій Кисельов, голова правління банку.

Ліга.Money є частиною групи Ліга.net. Підтримку у розробці платформи Ліга.Money надає Проєкт USAID «Трансформація фінансового сектору», що прагне сприяти добробуту українців шляхом формування культури відповідального користування кредитами та підвищення фінансової грамотності.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися