Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 листопада 2020, 12:55

ПУМБ пропонує страховку від коронавируса разом з телемедициною Likar Online

3 листопада 2020 року Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продає страхові поліси від коронавируса, у які відтепер додана нова послуга – телемедицина від Likar Online. Страховка передбачає виплати за кожен день лікування і покриває телемедичні послуги – звернення до лікарів за дистанційною консультацією.

3 листопада 2020 року Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) продає страхові поліси від коронавируса, у які відтепер додана нова послуга – телемедицина від Likar Online.
Фото: Likar Online

Особливість страхової програми «СтопКоронавірус» від Аска-Життя, яку пропонує своїм клієнтам ПУМБ, в тому, що застраховані отримають грошову компенсацію при першому захворюванні на COVID-19, незалежно від того, де лікуються – в умовах стаціонару чи вдома.

Нова додаткова перевага поліса – можливість клієнтів користуватися послугами сервісу Likar Online протягом усього періоду страхування, незважаючи на те, настав страховий випадок чи ні. Таким чином, застрахований зможе звертатися за дистанційною допомогою до кваліфікованих лікарів однієї з провідних приватних клінік Києва, не виходячи з дому. Пакет включає в себе необмежену кількість медичних консультацій в режимі онлайн, отримання рекомендацій, допомога в розшифровці аналізів (у тому числі розшифровку КТ) і т.д. Лікарі сервісу працюють у режимі 24/7, а отримати консультацію можна з будь-якої точки країни і світу в цілому.

Поліс «СтопКоронавірус» можна придбати терміном на 3 і 6 місяців.

Джерело: Мінфін