Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 листопада 2020, 19:52

Головне за четвер: все про депозити в польському банку, як заробити на дохідних авто та Україна з 5G

Депозит у польському банку. Чи багато можна заробити
Нещодавно «Мінфін» докладно описував, як відкрити рахунок у польському банку. Цього разу, на прохання читачів, ми вирішили дізнатися, як оформити депозит у банках Польщі і чи багато можна заробити на таких вкладах.

МВФ чекає прогресу. Голова НБУ розповів, коли місія приїде до України
Дати перебування місії МВФ в Україні будуть відомі після вирішення низки питань, які турбують Міжнародний валютний фонд. Втім, голова НБУ Кирило Шевченко висловив сподівання, що місія відвідає Україну вже до кінця цього року. Про це він розповів в інтерв’ю «Голосу Америки».

До 20% річних в доларах. Як заробляти в Україні на дохідних автомобілях
Інвестиції в дохідні автомобілі приносять до 20% річних у доларах. Разом з тим існує ряд ризиків, які має враховувати інвестор, користуючись цим інструментом.

У НБУ розповіли, як криза вплинула на операційну діяльність і прибутки банків
У 3 кварталі 2020 року банки заробили в 1,8 раза більше, ніж у 2-му кварталі, проте на 20,2% менше, ніж у 3-му кварталі минулого року – 13,8 млрд грн. Як коронакриза вплинула на фінансові результати банків, йдеться в Огляді банківського сектору за листопад.

Україну готують до запуску 5G. Вишки почнуть встановлювати в наступному році
Експериментальне впровадження технології мобільного зв'язку п'ятого покоління (5G) почнеться в 2021 році. Перші ліцензії на комерційне використання видадуть наприкінці року. 

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися