Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 листопада 2020, 15:14

Телетрейд в Італії: 7 років успіху

Представництво міжнародного брокера TeleTrade в Римі відкрилося в 2013 році. Директор представництва ігор Такконеллі розповідає про себе, про свою команду і клієнтів компанії, послуги і торгові інструменти TeleTrade.

Представництво міжнародного брокера TeleTrade в Римі відкрилося в 2013 році.
Фото: Teletrade

CEO Teletrade в Італії

Ми пишаємося, що є одним з небагатьох міжнародних брокерів, які мають офіс на території Італії. У будь-якому випадку, в столиці Італії ми єдиний брокер з фізичною присутністю.

У нашому офісі ми проводимо програми навчання, майстер-класи та семінари для будь-якого рівня підготовки трейдерів.

Колектив офісу Телетрейд в Римі

У нашій команді працюють професіонали найвищої кваліфікації, в тому числі менеджери з багаторічним досвідом, які надають підтримку в навчанні і допомогу клієнтам у використанні торгової платформи.

Важливу функцію виконують також наші аналітики, які надають персональні послуги клієнтам для вірного розуміння ринку.

Торгові послуги Teletrade

Наша головна сила-орієнтація на клієнта, яка досягається за рахунок щоденних ексклюзивних послуг. Ми організуємо два денних вебінари з аналізу ситуації на ринках в періоди найбільшої волатильності і за кращими ринковими можливостями дня.

У нас також є telegram-чат, де аналітики та професійні трейдери обмінюються думками та угодами. Завдяки даним послугам наші клієнти завжди в курсі останніх подій на фінансовому ринку.

Торгові інструменти Телетрейд

У перші роки діяльності в Італії ми надавали послуги, в основному, з консультаційно-аналітичної підтримки інвестицій на ринках Форекс, індексів, сировини і металів.

Однак, з роками, сфера нашої діяльності розширилася. Слідуючи останнім тенденціям, в 2018 році були впроваджені найбільш затребувані інструменти, такі як CFD на криптовалюта.

Зараз ми працюємо над тим, щоб до кінця 2020 року було доступно 5.000 інструментів.

Клієнти Teletrade в Італії

Ми надаємо послуги для трейдерів будь-якого рівня. Так, наприклад, у нас є професійні рахунки ECN з прямим доступом на ринок і кращі торгові платформи Metatrader 4.0 і 5.0, які можна використовувати на пристроях з iOS. Android і Windows.

Початківці — трейдери можуть пройти у нас безкоштовне навчання, а також спілкуватися з нашими аналітиками через Telegram-чат і стежити за їх операціями в режимі реального часу.

Нарешті, хочеться звернути увагу на наш сервіс синхронної торгівлі TeleTrade Invest, що дозволяє інвесторам заробляти на валютному ринку шляхом копіювання угод досвідчених трейдерів.

Джерело: Мінфін