Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 листопада 2020, 9:32

Агропросперіс Банк — лідер з кредитування агробізнесу

Агропросперіс Банк став переможцем у номінації «Лідер кредитування агробізнесу» на ХІІ Всеукраїнському конкурсі «Банк Року-2020» від Міжнародного фінансового клубу «Банкиръ». Нагородження переможців відбулося 28 жовтня в конференц-залі IQ Business Center.

Агропросперіс Банк уже 5 років працює для спрощення доступу до фінансування для малих і середніх фермерів України: першим серед банків почав кредитувати під аграрні розписки, пропонує понад 30 партнерських програм на купівлю с/г техніки та виробничих матеріалів, в рамках ініціативи Європейського союзу отримав 10 млн євро для фінансування невеликих агровиробників. Банк щорічно збільшує підтримку українських фермерів і цього сезону профінансував їх на 700 млн грн.

Агропросперіс Банк пропонує позичальникам продукти, максимально адаптовані до специфіки аграрного бізнесу, спрощену процедуру оцінювання й швидке прийняття рішень, консультації з агротехнологій та комерційних питань. Також банк є учасником державної програми «Доступні кредити 5-7-9%», за якою малі та середні підприємства можуть отримати кошти під 5-7-9% або рефінансувати діючі кредити з повною компенсацією відсотків.

Детальніше про кредитні програми Агропросперіс Банку для агробізнесу можна дізнатися на сайті банку у розділі Кредити агробізнесу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися