Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 жовтня 2020, 17:59

GlobalMoney ексклюзивний постачальник ігрових сервісів Wargaming для мобільних операторів

З 12 жовтня можливість оплати ігор доступна для клієнтів «Київстар».

З 12 жовтня можливість оплати ігор доступна для клієнтів «Київстар».
Фото: GlobalMoney

Компанія GlobalMoney стала ексклюзивним постачальником ігрових сервісів Wargaming для мобільних операторів України. З жовтня 2020 року система GlobalMoney обробляє всі платежі, що надходять з балансу мобільних номерів, для поповнення ігрових акаунтів World of Tanks, World of Warplanes, World of Warships і інших продуктів одного з найвідоміших розробників ігор в світі.

Як зазначає прес-служба GlobalMoney, з 12 жовтня можливість оплати ігор стала доступна для клієнтів одного з найбільших операторів мобільного зв'язку — компанії Київстар.

Для реалізації цієї можливості було проведено масштабну спільну роботу фахівців GlobalMoney, представників мобільного оператора і розробників Wargaming. В рамках підготовки фахівців довелося перебудувати алгоритми роботи кожної зі сторін. Це зробить роботу сервісу швидшою і стабільнішою.

«Ми завжди прагнемо до того, щоб наші гравці отримували задоволення від гри, а сам процес був зручним і комфортним. З огляду на популярність продуктів Wargaming в Україні, ми раді, що у користувачів є можливість здійснювати покупки в наших іграх різними зручними способами. У тому числі і з мобільного балансу завдяки сервісів GlobalMoney », — заявив адамос Саввідес, Head of Global Payments компанії Wargaming.

В даний момент компанія GlobalMoney активно працює над технічною інтеграцією з іншими мобільними операторами.

«Те, що Wargaming — один з найпопулярніших розробників ігор в світі — вибрав компанію GlobalMoney в якості партнера, для нас не тільки сигнал про те, що ми рухаємося в правильному напрямку, але і стимул розвиватися ще ефективніше, — каже Денис Забарний — Генеральний директор компанії Global Money — Уже найближчим часом ми представимо ряд нових сервісів, які зроблять роботу наших клієнтів простіше і зручніше ».

Міжнародна Платіжна система GlobalMoney більше 10 років на ринку. Основна частина проектів компанії сфокусована на роботі з операторами мобільного зв'язку, торговими мережами, банками та іншими фінансовими установами. В рамках системи електронних грошей GlobalMoney створено понад 80% українських електронних гаманців. Серед партнерів компанії GlobalMoney — банки Приватбанк, monobank, Альянс Банк, Альфа-Банк, ПУМБ; оператори Київстар, Vodafone, Лайфселл, Укрпошта, роздрібна мережа АЛЛО, мережа заправних станцій WOG та інші.

Wargaming — один з найбільших світових видавців і розробників на ринку free-to-play MMO. Сьогодні компанія, заснована в 1998 році, має офіси по всьому світу і нараховує 5000 Співробітників.

Аудиторія ігор Wargaming, включаючи флагманські проекти World of Tanks і World of Warships, охоплює більше 200 мільйонів користувачів на всіх великих ігрових платформах.

Коментарі - 1

+
0
yarg
yarg
29 жовтня 2020, 19:29
#
А что - обычное пополнение карточкой уже не работает ? нужны какеи-то мутные схемы , посредники и т.п. ?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися