Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 жовтня 2020, 16:58

Прибуток Ford Motor перевершив очікування аналітиків

Фото: LBLV

Автовиробник Ford Motor за результатами третього кварталу отримав прибуток вище прогнозованого аналітиками. Як повідомляє LBLV, посилаючись на дані Reuters, компанії вдалось досягти таких результатів завдяки високому попиту на позашляховики та пікапи у Сполучених Штатах. Керівництво Ford Motor прогнозує за підсумками року отримати прибуток до оподаткування, а не збитки.

У третьому квартальному періоді прибуток Ford збільшився до 2,4 млрд доларів, порівняно з минулорічними 400 млн доларів. Прибуток без урахування деяких статей балансу склав 3,6 млрд доларів, що у розрахунку на акцію становить 0,65 долара. Аналітики очікували побачити цей показник на рівні 0,19 долара.

У компанії тепер чекають на кращі результати у четвертому кварталі, ніж оголошувалося раніше. Також прогнозується, що річний прибуток до оподаткування буде на рівні від 600 млн до 1,1 млрд доларів. Ще у липні керівництво Ford очікувало на збитки в четвертому кварталі.

Минулого кварталу скоригована маржа EBIT склала 9,7% (цільовий річний показник – 8%). Чиста маржа була на рівні 6,4%, відзначають в LBLV.

Після публікації звітності акції автовиробника на позабіржових торгах піднялись на 3,8% – до 8 доларів.

Дмитро Єрмаков, фінансовий аналітик LBLV.com

Джерело: Мінфін