Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 жовтня 2020, 13:16

МАУ закриває 5 зарубіжних представництв через скорочення штату

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) вирішила припинити діяльність структурних підрозділів в Європі через скорочення штату. Про це повідомляється в системі розкриття інформації НКЦБФР.

МАУ закриває 5 зарубіжних представництв через скорочення штату
Фото: itc.ua

Які країни

Таке рішення ухвалено через скорочення штату працівників МАУ і зменшення витрат на представництва. Зокрема, наглядова рада МАУ прийняла рішення про припинення діяльності структурних підрозділів МАУ в Швейцарській Конфедерації, Королівстві Іспанія, Італійській Республіці, Федеративній Республіці Німеччина та в Республіці Австрія.

Як повідомлялося, у вересні МАУ припинила діяльність своїх підрозділів у Туркменістані, Узбекистані та Білорусі.

Читайте також: МАУ не братиме грошей за зміну дат вильоту і повернула стикувальні рейси

Гарна новина

МАУ дозволила витрачати милі програми лояльності Panorama Club на оплату деяких додаткових послуг, повідомила пресслужба авіаперевізника.

Тепер їх знову можна використовувати для оплати вибору місця, перевезення багажу і ручної поклажі понад норму, а також на послугу супроводу дітей та перевезення тварин. Оплата відбувається з розрахунку $1 за 100 миль.

Читайте також: МАУ полетить в Нью-Йорк навесні 2021 року

МАУ дозволяла оплачувати ці послуги милями кілька років тому, проте після реформування правил Panorama Club така опція зникла з листопада 2018 року. З того часу милі можна було використовувати тільки для оплати тарифу при оформленні нових квитків МАУ з розрахунку $1 за 100 миль.

Нагадаємо

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» застосовує стандарти і процедури безпеки відповідно до рекомендацій Всесвітньої організації охорони здоров'я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров'я України та Державної авіаційної служби України.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися