Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 жовтня 2020, 12:57

Креді Агріколь Банк підтримав Білгород-Дністровський дитячий будинок

Креді Агріколь Банк за підтримки благодійного фонду «Твоя опора» спрямував більше 45 тисяч гривень на допомогу Білгород-Дністровському дитячому будинку. Близько 50 дітей, які є вихованцями закладу, отримали 12 тисяч підгузків.

«Програма «We Care!» від Креді Агріколь ─ це історія про добрі справи та підтримку. Цього разу ми підтримали Білгород-Дністровський дитячий будинок. Тут виховуються найменші дітки віком від 2 до 4 років, які позбавлені батьківського піклування. Тож ми спрямували кошти на найнеобхідніші речі ─ покупку підгузків. Коли ми зустрілися з дітками та вихователями, всі були розчулені до сліз. Я щиро пишаюся банком, який має добре серце та ділиться своїм теплом», ─ коментує Людмила Гойман, заступниця директора Південного макрорегіону Креді Агріколь Банку.

Благодійна допомога дитячому будинку була надана в рамках програми корпоративної соціальної відповідальності «We Care!», яка діє в Креді Агріколь Банку з 2016 року та вже другий рік поспіль входить до 25 найкращих програм за версією видання «Власть денег».

«Як соціально відповідальний бізнес, цьогоріч Креді Агріколь зосередив максимум своїх зусиль на допомозі лікарням у боротьбі з COVID-19. Ми реалізували наймасштабнішу в історії банку благодійну ініціативу ─ придбали медичне обладнання на суму 6,3 мільйона гривень. Втілюючи в життя системні благодійні проекти, водночас ми не залишаємо без уваги дитячі будинки, де ситуація непроста і в звичайні часи. Нам приємно, що ми маємо змогу підтримати тих, хто цього потребує найбільше», ─ розповідає Галина Жукова, заступниця голови правління Креді Агріколь Банку.

В рамках благодійності Креді Агріколь Банк допомагає лікарням, дитячим будинкам. Співробітники банку збирають кошти на лікування дітей: за 4 роки зібрано 210 тисяч гривень, та беруть участь у Днях донора: за 3 роки банк провів 29 «Днів донора» та залучив понад 250 співробітників. Члени правління банку влаштовують благодійний аукціон та власним прикладом показують, як важливо творити добро.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися