Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 жовтня 2020, 11:37

В Ощадбанку — кращі кредити на поповнення обігових коштів для МСБ

«Опора МСБ – підтримка на кожен день» – у цій номінації регулярного рейтингу журналу «Бізнес» Ощадбанк отримав перше місце серед українських банків. Переможцем рейтингу, що надрукований в останньому номері журналу, Ощад став за найвигідніші програми кредитування обігових коштів, у тому числі постійні кредитні лінії. Окрім перемоги в цій номінації за Ощадбанком другі місця в номінаціях «Партнер малої торгівлі» (за розвиток та впровадження програм, спрямованих на обслуговування МСБ у сфері торгівлі) та «Лідер програм держпідтримки МСБ» (за активну участь у державних програмах підтримки та фінансування цього сектора). Заступник голови правління Ощадбанку Андрій Стецевич отримав «бронзу» в рейтингу кращих банкірів, які активно розвивають напрям підтримки МСБ у своїх фінансових інститутах.

«Команда Ощадбанку впевнена, що тісна та ефективна співпраця з мікро-, малим та середнім бізнесом створює величезний потенціал як для нашого банку, так і для України. Саме тому ще у 2015 році ми поставили стратегічне завдання і розпочали глибоко вивчати проблематику та потреби українських підприємців, а в 2017 році запропонували їм комплексну програму взаємодії з Ощадбанком. Сьогодні ми пропонуємо сучасні банківські продукти та послуги, які суттєво спрощують фінансові операції та допомагають вести бізнес. Ощад – один із лідерів кредитування малого та середнього бізнесу в Україні. З кінця 2017 року в рамках мікрокредитування ми профінансували понад 3500 проектів на суму майже 1,4 млрд грн», – зазначив заступник голови правління Ощадбанку Андрій Стецевич.

З початку 2020 року, незважаючи на COVID-19, 1370 проектів отримали фінансування Ощадбанку на підтримку та розвиток бізнесу. Напрям кредитування мікро-, малого та середнього бізнесу є пріоритетним для Ощадбанку, що відображається в результатах участі як у державних («Доступні кредити 5-7-9%», загальнодержавні та обласні програми підтримки та компенсації), так і в міжнародних програмах підтримки бізнесу. Так, за кількістю видач кредитів за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» Ощадбанк входить до трійки лідерів. 80% з них надано представникам мікро- та малого бізнесу на інвестиційні потреби.

Результати рейтингу було визначено у два етапи. На першому етапі, базуючись на інформації з відкритих джерел, редакція видання встановила фінансові установи, які активно співпрацюють із малим та середнім бізнесом. На другому етапі переможці визначалися шляхом відкритого голосування на сайті business.ua.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися