Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 жовтня 2020, 15:30

Думка щодо S&P 500 після вчорашнього тесту підтримки на 3400

За повідомленням аналітика компанії Tickmill, «дзвін» з Конгресу, Мінфіну та уряду США з приводу коронавирусної допомоги знову виявився порожнім. Суперечливі повідомлення увінчалися досить відвертим повідомленням Трампа в Твіттері, що демократи хочуть роздати гроші «своїм» штатам — погано керованим і з високим рівнем злочинності. Хто б сумнівався, що фіскальна угода не більше ніж можливість підгодувати традиційних і потенційних виборців і заробити політичні бали. Потрібно лише зуміти перетягнути ковдру на себе...

Поки шкоду від затягування допомоги (= невдоволення виборців) не буде переважувати очікуваний політичний виграш від укладення угоди з партією-опонентом, її буде вигідно відтягувати. Ніякої екстреної потреби, судячи з даних ринку праці і роздрібних продажів, поки немає. Демократи можуть навмисно ставити невигідні канали розподілу коштів, відштовхуючись також від переваги Байдена в опитуваннях.

Не зовсім зрозуміло чому ф'ючерси вчора відреагували вгору після стількох обіцянок і годувань надіями, однак усвідомлення прийшло швидко. Тест 3400 по SPX, який аналітик обговорював вчора, майже відбувся, USD коригується вгору, також відповідно до вчорашнього аналізу. Експерт компанії рекомендує переглянути вчорашній відеоогляд для розуміння мотивів (нехитрих) угоди.

Продавці блищали упевненістю або напористістю, але це всього лише перший, пробний тест. 200-годинна SMA перекинулася вниз, і з огляду на те, що перевага Байдена і демократів в опитуваннях трохи відкотилася (зростає ймовірність contested elections), приводів переходити в швидке зростання поки мало, імовірна трохи більша корекція і повторний успішний пробій 50-SMA. Напруженість з вірусом в США теж не послаблюється, новинний фронт наповнюється повідомленнями про якісь там заходи. Європа також активно відбирає оптимізм. Аналітик компанії радить не поспішати вставати в покупки по бенчмарку навіть на 3400.

За матеріалами Tickmill

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися