Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 жовтня 2020, 12:01

Vodafone Україна викупили єврооблігації на $13 мільйонів

Фінансовий підрозділ Vodafone Україна на початку жовтня викупило та анулювало євробонди загальною сумою $1 млн Reg S і на $2 млн 144A, а в середині жовтня — викупила та анулювала єврооблігації загальною сумою $10 млн. Про це повідомив Інтерфакс-Україна.

Vodafone Україна викупили єврооблігації на $13 мільйонів
Фото: gagadget.com

Що відомо про цінні папери Vodafone Україна

Раніше повідомлялося, що всі зобов'язання компанії за позикою на суму €90 млн, розміщеному Vodafone Україна в квітні 2018 року, повністю погашені на початку 2019 року.

На початку лютого 2020 року Vodafone Україна розмістила єврооблігації на $500 млн під 6,2%. Випуск у форматі 144A/Reg S маркетували серед міжнародних інвесторів в Європі і США.

Організаторами розміщення виступають J.P. Morgan, Raiffeisen Bank International, Dragon Capital і ICBC Standard Bank.

Рішення про випуск євробондів в Vodafone Україна оголосили після того, як у компанії оновився склад наглядової ради компанії.

Читайте також: Vodafone планує залучити до $500 мільйонів фінансування

Раніше

У квітні 2019 року Vodafone Україна випустила єврооблігації на суму 90 млн з купонним доходом 9,2% річних. Доходи від їх розміщення оператор планував використовувати переважно для придбання ліцензій LTE і частково для будівництва мережі.

Читайте також: Попит на євробонди Vodafone Україна склав близько $ 3 мільярди

Стисло

Наприкінці 2019 року NEQSOL Holding через ТОВ Telco Solutions and Investments, підконтрольне Bakcell, підписали угоду з ПАТ «МТС» про покупку його телекомунікаційного бізнесу в Україні.

Угода з купівлі Vodafone Україна була закрита наприкінці грудня 2019 року із залученням фінансування J.P. Morgan і RBI. Ціна становила $734 млн, включаючи відкладений платіж на суму близько $84 млн.

У Vodafone України 23 січня 2020 року повністю оновився склад наглядової ради.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися