Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 жовтня 2020, 16:20

0,01 BTC в подарунок за підписку від ObmenAT24

ObmenAT24 — провідний і найвигідніший криптообмінник України проводить щомісячно конкурс серед своїх підписників Telegram-каналу.

Фото: ObmenAT24

На підтримку ключової ідеї бренду — створення вигідної реальності для своїх клієнтів, ObmenAT24 розігрує 0,01 BTC 30го числа кожного місяця.

Умови конкурсу максимально прості:

  • Підпишіться на канал ObmenAT24.
  • Підтвердіть свою участь в розіграші, натиснувши кнопочку «Беру участь!» в закріпленому пості @obmenat24.

Переможець буде визначений випадковим чином за допомогою бота VoterBiBot 30 жовтня о 12:00.

На каналі окрім курсів криптовалюти та іншої електронної валюти, бренд інформує про найважливіше в світі цифрового золота, фінансових технологій. Часто проводяться конкурси, акції, діляться лайфхаками розвитку бізнесу, як прогнозувати курс популярної криптовалюти і які є можливості заробляти.

Довіряти свої фінансові кошти важливо надійним онлайн-обмінників криптовалюта в розрізі виконання всіх зобов'язань.

ObmenAT24, сучасний провідний криптообмінник України, партнер фінансового супермаркету Kit Group, за 6 років успішного досвіду роботи в обмінному бізнесі пропонує кращі курси на ринку, високий сервіс і гнучкі умови без прихованих комісій.

Такої економії можна досягти завдяки налаштованним внутрішнім процесам, ефективному програмному забезпеченню і великому клієнтському портфелю.

Обмін криптовалюти на фіатні гроші — в 24 містах України через широку мережу обмінних пунктів Kit Group — найпопулярніша конкурентна перевага. Клієнти особисто переконуються в безпеці і технологічності, насолоджуючись сервісом в спеціально обладнаних приміщеннях. Великі резерви до 100 000 $ гарантують вивід бажаної суми в лічені хвилини.

У червні 2020 року ObmenAT24 провів ребрендинг, знаменуючи сталий розвиток в поліпшенні системи обмінних операцій, в купівлі і продажу найбільш популярної криптовалюти, представленої на біржах Binance і Huobi (Bitcoin, Ethereum і Tether, онлайн за допомогою платіжної банківської картки і за готівку).

Новим символом бренду стала золота криптомонета, яка втілює філософію вигідною реальності і клієнтоорієнтованості.

На ресурсі Оbmenat24 клієнти можуть швидко і легко за підтримки 24/7:

  • придбати криптовалюту онлайн і за готівку
  • продати і купити біткоїни з карти або іншу криптовалюту,

використовуючи систему прийоми платежів

  • вивести гроші на карту або отримати готівку
  • вивести на банківську карту накопичені монети
  • взяти участь в програмі лояльності і використовувати систему накопичувальних знижок поступово із досягненням певної суми і економити на обміні криптовалюти.

Коментарі - 2

+
+1
yo2019
yo2019
21 жовтня 2020, 17:25
#
Обменник исключен из листинга бестчендж...
+
0
BTCtothemoon
BTCtothemoon
27 жовтня 2020, 18:24
#
Для обменов лучше использовать Trustee Wallet, там выгоднее и крипта сразу на кошелек попадает, все автоматически и быстро. Реально купить крипту за пару минут
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися