Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 жовтня 2020, 16:11

Fitch Ratings підтвердило рейтинги Правекс Банку на рівні B з прогнозом «Стабільний»

4 вересня 2020 року міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings переглянуло рейтинги України, і підтвердило довгостроковий рейтинг дефолту емітента в іноземній валюті на рівні «B» зі стабільним прогнозом. Це стало результатом того, що рейтинги України відображають її макроекономічну політику, що заслуговує довіри, яка дозволила знизити інфляцію і звузити бюджетний дефіцит до викликаного коронавірусом шоку, а також історію міжнародної підтримки.

Як результат, 13 жовтня 2020 року провідне міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підтвердило рейтинги Правекс Банку, а саме довгостроковий рейтинг дефолту в іноземній валюті на рівні «B» зі стабільним прогнозом, довгостроковий рейтинг дефолту емітента в національній валюті на рівні «В+» зі стабільним прогнозом, національний довгостроковий рейтинг на рівні «АА+» та рейтинг підтримки на рівні 4.

Підтвердження довгострокового рейтингу дефолту емітента в іноземній валюті на рівні «В» з прогнозом «Стабільний» для Правекс Банку є свідченням сталого розвитку, стабільності та наявності достатньої ліквідності банку та надійної підтримки банку з боку міжнародної банківської групи Intesa Sanpaolo.

Fitch Ratings — одне з трьох провідних рейтингових агентств світу. Входить в групу компаній Fitch Group. Агентство оцінює кредитний рейтинг позичальників у більш ніж 150 країн світу, за стандартизованою шкалою, здійснює дослідження і аналіз комерційних та державних організацій.

Детальніше про рейтинг за посиланням

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися