Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 жовтня 2020, 12:26

Інтернет і кабельне телебачення в Києві від провайдера Мережа Ланет

Хочете підключити Інтернет в Києві за найвигіднішими умовами? Рекомендуємо ретельно вивчити пропозиції провайдерів в місті та вибрати дійсно надійну компанію, яка надає сервіс високого рівня. Однією з таких компаній є Мережа Ланет, провайдер кабельного телебачення та гігабітного Інтернету.

Швидкісний Інтернет і ТБ на найвигідніших умовах

Мережа Ланет вже понад 10 років надає телекомунікаційні послуги:

  • високошвидкісний Інтернет;
  • кабельне телебачення та цифрове телебачення (декілька пакетів каналів на вибір).

Також існує комплексна послуга, яка передбачає спільне підключення Інтернету і ТБ.

Мережа Ланет поставляє гігабітний Інтернет – найшвидший в Україні, згідно з думкою зарубіжних дослідників, і вже не перший рік тримає цю планку, регулярно пропонуючи абонентам вигідні тарифні пакети та спеціальні пропозиції, чим нечасто радують інші інтернет-провайдери в Києві.

Окрім кабельного телебачення, доступна послуга інтернет-телебачення в Києві та можливість підключити безпровідний Інтернет. Цифровий формат телемовлення передбачає найвищу якість і чіткість зображення, відмінний звук, величезну кількість каналів різної спрямованості (загального формату, інформаційні, розважальні, пізнавальні, дитячі, спортивні, з кіно та серіалами, регіональні та безліч інших). Асортимент програм задовольнить всіх членів родини! Підключення інтернет телебачення в Києві безкоштовне. Для прийому сигналу абоненту необхідно спеціальне обладнання, якщо його немає, компанія може вам його надати.

Інтернет провайдер Мережа Ланет відомий не тільки високою якістю послуг, що надаються, а й відмінним сервісом. Заявки обробляються максимально швидко, служба підтримки доступна цілодобово, а монтажники ввічливі і компетентні.

Як замовити підключення до Мережі Ланет

Інтернет провайдер в Києві Мережа Ланет обслуговує як фізичних осіб, так і бізнес по всій Україні. Щоб підключити мережу, кабельне або цифрове телебачення в Києві або іншому місті додому або на підприємство, необхідно залишити заявку на сайті або зателефонувати. Менеджер перевірить технічну можливість підключення, і за можливості підключитись в найкоротші терміни надішле майстрів-монтажників для проведення робіт. Для підприємств діють особливі тарифні плани та умови співпраці, про які розповість персональний менеджер.

Звертайтеся в Центр обслуговування абонентів, на сайт або за номером телефону, щоб підключити Інтернет, а також кабельне телебачення або цифрове ТБ.

Контакти:

г. Киев, просп. Перемоги, 95

info@lanet.ua

(044) 500-03-03

Коментарі - 3

+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
15 жовтня 2020, 14:44
#
Читайте отзывы пользователей о этом провайдере.
+
0
Zergatul
Zergatul
15 жовтня 2020, 16:03
#
И что дальше? Лично в меня только позитивный опыт с ланет уже в 4 домах. В текущем доме у нас 2 провайдера, так вот почти все уже перешли на ланет, несмотря на то, что ланет дороже, и изначально много кто подключился ко второму.
+
+30
kopcap
kopcap
15 жовтня 2020, 19:38
#
«Менеджер проверит техническую возможность подключения» - ключевая фраза. Если дом не подключен, вся эта реклама - бесполезна.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися