Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 жовтня 2020, 15:08

Для клієнтів компанії Money4You відкрито нові можливості — система сервісу онлайн-платежів iPay.ua

Піклуючись про комфорт своїх клієнтів, сервіс онлайн-кредитування Мoney4You в жовтні 2020 року підключив додатково новий сервіс онлайн-платежів iРау.ua. Тепер подача заявки та оформлення онлайн-кредиту в Мoney4You стане ще швидше, зручніше і безпечніше завдяки мультифункціональній платіжній онлайн-платформі.

Більше надійності та безпеки

Інноваційні технології диктують свої умови, і сучасний споживач все більше віддає перевагу фінансовим операціям через Internet, висуваючи вимоги щодо швидкості та безпеки. Не залишилися осторонь і мікрофінансові організації. «Попит на онлайн-кредити на карту серед позичальників Мoney4You і турбота про безперебійну роботу сервісу привела до необхідності підключення ще одного провайдера, що гарантує швидкість, якість і надійність платежів. Використання декількох платіжних систем також важливо з точки зору диверсифікації ризиків», – зазначив директор сервісу онлайн-кредитування Money4You Олег Кузьмінов.

На зустрічі, присвяченій підписанню договору, було зазначено, що впровадження нових фінтех-продуктів призведе до більш стабільної роботи сервісу онлайн-кредитування Мoney4You і підвищенню якості онлайн-обслуговування клієнтів, які мають право обирати платіжну систему.

На думку Євгена Веліканова, генерального директора iPay.ua, карантин 2020 року вносить свої корективи у формування нових бізнес-моделей, і компанії, які хочуть розвиватися і бути присутніми на ринку, впроваджують інноваційні цифрові технології, які:

  • підвищують рівень автоматизації фінансових операцій;
  • гарантують цифрову безпеку;
  • сприяють більш ефективній роботі бізнес-систем;
  • розширюють можливості реалізації маркетингових стратегій.

Компанія iРау.ua, завдяки професіоналізму своєї команди, вже 11 років гарантує сучасному українському користувачеві широкий асортимент онлайн-послуг по здійсненню онлайн-платежів і переказів з картки на картку, вона співпрацює з провідними платіжними системами світу Visa і MasterCard, з українськими та міжнародними банками.

Як зазначило керівництво компанії Мoney4You, однією з найважливіших причин співпраці з провайдером iРау.ua. було те, що рівень надійності сервісу підтверджено міжнародним сертифікатом відповідності стандартам безпеки платіжних карт PCI DSS.

Переваги сервісу онлайн-платежів iРау.ua

Що ж гарантує підключення нового провайдера для позичальників Мoney4You?

Висока швидкість проведення платіжних операцій забезпечує швидкий переказ грошових коштів і негайну інформацію про факт оплати. Перекази можуть здійснюватися через онлайн-сервіс або через термінал, це значно економить час споживача.

Ніяких комісій при проведенні фінансових операцій за кредитами для клієнтів Money4You.

Простий у використанні та багатомовний (українська, російська та англійська мови) інтерфейс, зрозумілий для найширшої аудиторії; якщо необхідно поставити питання, то техпідтримка працює 24/7.

Високий рівень захисту даних клієнта гарантовано новітніми технологіями системи iРау.ua і відповідними сертифікатами.

Контроль за платежами через особистий кабінет дозволяє мати вірогідну і своєчасну інформацію при проведенні транзакції.

Будь-які способи оплати (за допомогою Googlе Pay і Apple Pay, банківською картою, оплата за реквізитами) і на будь-яких пристроях (комп'ютер, планшет, смартфон) – це дозволяє швидко та ефективно організувати процес грошових переказів.

Зручність проведення фінансових операцій – в будь-який час і в будь-якому місці, для цього достатньо мати підключення до інтернету.

Наприкінці зустрічі керівництво сервісу онлайн-кредитування Money4You висловило впевненість, що підключення нової системи онлайн-платежів iРау.ua призведе до зниження бізнес-ризиків та підвищить лояльність клієнтів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися