Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 жовтня 2020, 11:03

Поїзд фінансової грамотності від Alpari курсує в київському метро

Міжнародний бренд Alpari запустив в київському метрополітені поїзд фінансової грамотності та фінансової безпеки. До кінця жовтня по Святошинсько-Броварській гілці столичної підземки курсує брендований потяг, пасажири якого зможуть не тільки з комфортом проїхатися, а й отримати корисні фінансові знання з відеороликів на моніторах. Очікується, що за цей час у поїзді Alpari встигнуть проїхатися близько 4 млн пасажирів.

У Alpari впевнені, що саме зараз, в цей непростий економічний період, людям необхідно отримати підтримку і переконатися, що кризу можна використовувати з вигодою для себе. Своє бачення такої допомоги компанія реалізувала в можливості дати нові знання про альтернативні шляхи заробітку, а також подарувати гарний настрій за рахунок стильного і ненудного оформлення вагонів метро.

Крім того, компанія анонсує конкурс «Злови поїзд Альпарі!» для найактивніших пасажирів. Для участі у заході потрібно підписатися на інстаграм @Alpari_Ukraine, зробити сторіс в брендованому вагоні або поруч з ним, відзначивши сторінку @Alpari_Ukraine. Щотижня до кінця жовтня випадковим чином будуть визначатися по сім переможців, яким дістануться в якості призу зручні спортивні пляшки c символікою міжнародного фінансового бренду.

Нагадаємо, що міжнародний бренд Alpari вже більше 21 років успішно працює на фінансових ринках, обслуговує понад 2 млн клієнтів та в багатьох країнах світу лідирує як за кількістю клієнтів, так і за обсягом торгів. Компанія надає доступ до онлайн-трейдингу та інвестиційних сервісів, крім того піклується про глибину та якість професійних знань своїх клієнтів і підвищення фінансової грамотності населення країни в цілому.

Коментарі - 2

+
+18
ballistic
ballistic
13 жовтня 2020, 11:19
#
Прикол в тому, що переажна більшість фінансово грамотних обходять Alpari стороною :)
+
0
Oleksa75
Oleksa75
13 жовтня 2020, 13:50
#
Базовые знания, ну самый начальный уровень, «поймать» у них можно неплохо.
Не обязательно регистрировать аккаунт и работать с ними. А послушать, с нуля
поучиться ловить уровни, фигуры и считать маржин можно вполне.
Главное не вестить на «100% бонус к депозиту».
Масса международных брокеров акцептят UA citizenship да и плечо под 1:400 можно подыскать.
Так что идея хорошая, в плане образования.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися