Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 жовтня 2020, 17:00

Восток Банк привітав з професійним святом майбутніх юристів та викладачів Одеського державного університету внутрішніх справ

8 жовтня на День юриста в Одеському державному університеті внутрішніх справ представники Восток Банку на чолі з Головою Правління Вадимом Мороховським привітали з професійним святом представників науково-педагогічного складу вузу.

Восток Банк подарував цінні подарунки двом кращим курсантам університету за сумлінне ставлення до навчання. А Вадим Мороховський особисто подякував викладачам за їх внесок у виховання майбутніх професіоналів.

«Я дуже вдячний, що всі ці роки ви виховуєте гарних якісних юристів, дуже важливо, щоб ці люди були гідними, чесними та порядними», – зазначив Вадим Мороховський.

Представникам Восток Банку були продемонстровані нові навчальні полігони університету, які використовуються у навчальному процесі для якісної підготовки майбутніх поліцейських.

Наприкінці зустрічі між Одеським державним університетом внутрішніх справ та Восток Банком було досягнуто домовленості щодо проведення подальших зустрічей працівників банку з курсантами та студентами університету.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися