Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 жовтня 2020, 17:14

Укргазбанк визнано найпрозорішою організацією України

Професійна асоціація корпоративного управління (ПАКУ) і Центр «Розвиток КСВ» провели оцінку українських компаній щодо прозорості в системі корпоративного управління та корпоративної соціальної відповідальності. За рівнем інформаційної прозорості Укргазбанк посів перше місце Про це повідомляють на сайті банку.

Оцінювалася інформаційна транспарентність ТОП-100 найбільших платників податків в Україні у 2019 році і визначено Індекс прозорості найбільших українських компаній.

Продемонструвати найвищий рівень прозорості Укргазбанку вдалося завдяки сайту, що містить детальну інформацію про структуру власності, корпоративне управління, плани роботи зі стейкхолдерами, регулярному звітуванню про досягнення та подальші плани у сфері охорони довкілля, трудових відносин, роботи з громадами, максимальній відкритості щодо корпоративного управління та регулярному інформуванню громадськості щодо програм сталого розвитку, зменшення негативного впливу на довкілля, захисту прав людини, впровадження КСВ в ланцюг постачання та інформація щодо лідерства керівництва й компанії.

Банкіри наголошують, що інформаційна транспарентність є однією з головних цінностей корпоративної культури Укргазбанку. Доступність інформації про банк важлива для підтримки довіри не лише існуючих клієнтів, а й для потенційних користувачів банківських послуг

«Інформаційна прозорість – це важливий показник для інвесторів, клієнтів, співробітників та медіа. Наша робота і надалі буде ґрунтуватися на довірі та взаєморозумінні, без яких практично неможлива ефективна діяльність, а в результаті – економічне зростання. Особливо показовим є те, що цьогорічний індекс має деякі оновлені компоненти, в яких ми також проявили себе найкраще – це корпоративне управління, гендерна рівність та права людини. Щиро вдячні організаторам за таку соціально-важливу ініціативу. Саме вона стимулюватиме компанії до підвищення прозорості і розширення цілої екосистеми українського бізнесу, де основоположними є довіра та чесність», – відзначив в.о. голови правління Укргазбанку Андрій Кравець.

З результатами та методологією дослідження можна ознайомитися тут.

Коментарі - 2

+
0
lenta19
lenta19
8 жовтня 2020, 17:26
#
«И тут, Василий Иванович, мне как поперло, как поперло...»
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
8 жовтня 2020, 17:43
#
Ха ХА ХА
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися