Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 жовтня 2020, 16:30

Правекс Банк запровадив Google Pay для власників карток Visa

Правекс Банк продовжує підключати картки банку до сервісу Google Pay, щоб усі клієнти банку змогли користуватися безконтактними оплатами. Банк впровадив Google Pay для власників карток Visa. Таким чином, клієнти-держателі платіжних карток Visa зможуть оплачувати покупки та послуги безконтактно за допомогою смартфона і мобільного NFC-гаманця Google Pay.

Оплата телефоном з додатком Google Pay доступна для власників Android-смартфонів з операційною системою Android 5.0 і вище, що підтримують технологію NFC. Щоб скористатися сервісом, потрібно завантажити додаток Google Pay на смартфон, зареєструвати свій обліковий запис та додати до нього дані карток Visa від Правекс Банку.

«Більшість клієнтів нашого банку розраховуються за допомогою мобільних пристроїв. Після підключення Google Pay для власників платіжних карток Visa усі наші клієнти зможуть користуватися безконтактними оплатами. Ми постійно працюємо над вдосконаленням наших сервісів, щоб наші клієнти могли використовувати сучасні можливості для здійснення будь-яких фінансових операцій», – зазначає заступник Голови Правління, керівник Головного управління роздрібного бізнесу Правекс Банку Семен Бабаєв.

Для проведення безконтактних оплат за допомогою смартфона потрібно ввімкнути технологію NFC на смартфоні та піднести телефон до POS-терміналу, що підтримує безконтактну оплату.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися